ÇEKSİAD’DA BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜLERİ    

ÇEKSİAD’DA BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜLERİ        
Erdal Albayrak başkanlığında Dernek yönetimimizin düzenlediği aktivitelerle üyelerimiz, hem kaynaşma imkanı buluyor hem de stres atıyor. Farkındalık kapsamındaki programlarımızda, bölgemizdeki genç sanatçılarımız da kendilerini tanıtma fırsatı da buluyor.
Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD) farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Üyelerimize  yönelik bir dizi aktiviteleri dernek merkezimizde bir bir gerçekleştiriyoruz. Dernek merkezimizde düzenlenen yemekli organizasyonlara üyelerimizin yanı sıra ilçe protokolü de davet ediliyor. Sanatçı Fatih ÖZEN Sanat Akademisi  ve genç ekibinin de türküleri ile renk kattığı Güveç programı, Kaz gecesi ve Hamsi gecesi renkli görüntülerle gerçekleşti. 
ÇEKSİAD Akademi olarak sadece üyelerimize değil toplum yararına faydalı aktiviteler yapmak amacındayız. Yine bu organizasyonlara derneğimizin genç üyelerini özellikle davet ederek kurucu iş adamlarımızın tecrübe ve bilgilerinden istifade etme ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Buna benzer toplum yararına olacak aktivitelerimizi daha da zenginleştirerek hayata geçireceğimizin bilgisini verdi.