• BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

ÇEKMEKÖY’E İKİ YENİ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ

ÇEKMEKÖY’E İKİ YENİ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ

Çekmeköy Belediyesi ilçede iki yeni yatırımı daha hizmete açtı. Merkez ve Çamlık mahallelerinde açılan çocuk gündüz bakımevleri, eğitim öğretim yılının ikinci döneminde miniklerle buluştu.

ÇEKMEKÖY’E İKİ YENİ ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ

 

Çekmeköy Belediyesi ilçede iki yeni yatırımı daha hizmete açtı. Merkez ve Çamlık mahallelerinde açılan çocuk gündüz bakımevleri, eğitim öğretim yılının ikinci döneminde miniklerle buluştu.

Çekmeköy Belediyesi, çocukların güvenli, sağlıklı ve nitelikli ortamlarda eğitim alabilmesi amacıyla ilçeye iki yeni çocuk gündüz bakımevi kazandırdı. Merkez Mahallesi Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Çocuk Gündüz Bakımevi ile Çamlık Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Çocuk Gündüz Bakımevi, 2024-2025 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde hizmete başladı.

Modern sınıfları, güvenli oyun alanları, beslenme ve çocukların yaş gruplarına uygun eğitim programlarıyla hizmet verecek olan gündüz bakımevleri, okul öncesi eğitimde önemli bir ihtiyaca cevap verirken çalışan ailelere de büyük kolaylık sağlayacak.

Merkez Mahallesi’nde açılan Gönüllü Hizmet Vakfı Mustafa Saffet Çocuk Gündüz Bakımevi, eğitime verdikleri destekle sürece katkı sunan Gönüllü Hizmet Vakfı iş birliğiyle hayata geçirildi. Vakfın katkılarıyla ilçeye kazandırılan bu eğitim yuvası, çocukların nitelikli bir ortamda eğitim almasına imkân sunacak.

Çamlık Mahallesi’nde hizmete açılan Fatih Sultan Mehmet Çocuk Gündüz Bakımevi ise bölgedeki okul öncesi eğitim ihtiyacını karşılayarak çocukların sosyal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çekmeköy Belediye Başkanı, “Çocuklarımızın güvenli, nitelikli ve çağdaş ortamlarda eğitim almasını önceliklerimizin başında görüyoruz. Merkez Mahallemizde Gönüllü Hizmet Vakfı’nın kıymetli destekleriyle hayata geçirdiğimiz Mustafa Saffet Çocuk Gündüz Bakımevi ile Çamlık Mahallemizde açtığımız Fatih Sultan Mehmet Çocuk Gündüz Bakımevi’nin ilçemize ve ailelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Çekmeköy’de çocuklarımızın geleceğine yatırım yapmaya kararlılıkla devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.



HANİFE TÜRKOĞLU: ÇEKMEKÖY’DE GİRESUNLULAR BİRLİK VE DAYANIŞMA İLE GÜÇLENİYOR

GİHSAD ÜYELERİ DAYANIŞMA VE İŞTİŞARE İÇİN TOPLANDI

Çekmeköy'de Çedes Toplantısı

Çekmeköy Müftülüğü'nden Afet Eğitimi

Saadet Partisi Ümraniye İlçe Başkanlığı'ndan Örnek Çalıştay

GÜLŞAH DURBAY’IN ADINI YAŞATACAK ÇOCUK GÜNDÜZ BAKIMEVİ AÇILDI

Çekmeköy Trabzonlular Saadet Partisini Ağırladı

DMM Temizlik Hizmet ve Çalışmaları Hakkında Bilgilendirme Yaptı

HEKİMBAŞI MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ’NDE SON AŞAMAYA GELİNDİ

ÜMRANİYE’DE TONLARCA HAMSİ DAĞITILDI

Ormancı, Hayırseverlerin Yardımlarını İhtiyaç Sahiplerine İletiyor

6 ŞUBAT DEPREMİ ÜÇÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE SERGİ VE PROGRAMLA ANILDI

ÇEKMEKÖY’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Türk Kızılay İstanbul Merkez Şubesi Ödüle Doymuyor

Çekmeköy'de Rekor Kan Bağışı

AK Parti Çekmeköy 6 Şubat Şehitlerini Unutmadı

Maksut Yıldırım Van Derneği Programına Katıldı

Üsküdar AK Parti Geçmiş Dönem Meclis Üyelerini Onurlandırdı

Çekmeköy DEVA Muhtarları Dinledi

İmam Hatipliler Hutbe Okuma Yarışması'nda Ter Döktü

Çekmeköy AK Parti KAISİAD'ı Ziyaret Etti