ÇEKMEKÖY’DE HUZUR TOPLANTISI

ÇEKMEKÖY’DE HUZUR TOPLANTISI

Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Polis halk ilişkilerini geliştirmek ve halkın şikâyetlerine yerinde çözüm bulabilmek amacıyla güvenlik konularının görüşüldüğü huzur toplantısı Çekmeköy Turgut Özal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, Çekmeköy İlçe Jandarma Komutanı V. Kıdemli Başçavuş Mehmet Gökçe, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Oğuz Namlı katılım sağlayan herkese teşekkür etti.  Toplantı slayt gösterimi ile devam etti. Toplantıda Çekmeköy ile ilgili güncel asayiş durumu paylaşıldı.

Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik ise yaptığı konuşmada, "vatandaşlarımızın taleplerini tek tek not alınarak kaydediyoruz. Vatandaşların belirttiği tüm hususlar kamu kurum ve kuruluşların ortak çalışmaları ile neticeye varması için var güçleri ile çalışacaklardır. Gösterdiğiniz ilgi ve katılım için yürekten teşekkür ediyorum" dedi.