• BIST 100

    11238,36%0,44
  • DOLAR

    42,59% 0,06
  • EURO

    49,57% -0,01
  • GRAM ALTIN

    5757,18% 0,36
  • Ç. ALTIN

    9278,67% -0,18

ÇEKMEKÖY’DE ENGELLERİ AŞAN DAYANIŞMA GECESİ

ÇEKMEKÖY’DE ENGELLERİ AŞAN DAYANIŞMA GECESİ

Çekmeköy Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yüzlerce özel gereksinimli birey ve ailelerini unutulmaz bir programda bir araya getirdi.

ÇEKMEKÖY’DE ENGELLERİ AŞAN DAYANIŞMA GECESİ

 

Çekmeköy Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yüzlerce özel gereksinimli birey ve ailelerini unutulmaz bir programda bir araya getirdi. Başkan Orhan Çerkez, konuşmasında engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için belediyenin daima yanlarında olduğunu vurguladı.

 

Çekmeköy Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ilçede yaşayan ve Engelsiz Yaşam Merkezi ile belediyenin engelli bireylere yönelik hizmetlerinden faydalanan yüzlerce özel gereksinimli vatandaş ve ailelerini Taşdelen Nikah Sarayı Davet Salonu’nda düzenlenen özel programda buluşturdu.

Sanatçıların sahne performanslarıyla renklenen gecede katılımcılar müzik dolu keyifli bir akşam yaşadı. Aileler ve çocukları doyasıya eğlenirken, program, birliktelik ve dayanışma ruhunun hâkim olduğu unutulmaz bir buluşmaya dönüştü.

Program boyunca masaları tek tek gezerek tüm davetlilerle yakından ilgilenen Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, hem özel gereksinimli bireylerle hem de aileleriyle sohbet ederek taleplerini dinledi.

Başkan Çerkez yaptığı konuşmada, engelli bireylerin toplumdaki varlığını güçlendirmeye yönelik tüm çalışmalara büyük önem verdiklerini vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Bugün burada sadece bir günü kutlamıyoruz; Çekmeköy’de büyük ve güçlü bir aile olduğumuzu bir kez daha hatırlıyoruz. Engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmak, onlara fırsat eşitliği sunmak ve sosyal hayata katılımlarını artırmak bizim için bir sorumluluk değil, gönülden bir görevdir. Engelsiz Yaşam Merkezimizden sosyal destek hizmetlerimize, eğitimden istihdama kadar her alanda sizler için çalışıyor, projeler üretiyoruz. Sizlerin mutluluğu, huzuru ve güven içinde bir hayat sürmesi bizim için çok değerli. Çekmeköy Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız; bugün de, yarın da, daima”

Başkan Çerkez, özel gereksinimli olmanın bir eksiklik değil; toplumun birlikte aşacağı bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğu sevgiyle, dayanışmayla taşıyacaklarını ifade etti.

Etkinlik, duygusal anlara, renkli görüntülere ve coşkuya sahne olurken; aileler, kendilerine sunulan bu özel gece için Çekmeköy Belediyesi’ne teşekkür etti. Belediye, engelli bireylere yönelik hizmetlerini artırarak sürdürme kararlılığını yineledi.



Çekmeköy'de Sonbahar Temizliği Devam Ediyor

Çekmeköy Ak Parti'li Gençlerden Futbol Turnuvası

CEMİL MERİÇ MAHALLESİ’NE YENİ VE MODERN BİR İLKOKUL KAZANDIRILIYOR

TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ İLE DAHA YEŞİL, DAHA YAŞANABİLİR BİR ÜMRANİYE

Esat Kalay Yeşilay Gönüllüleri İle Buluştu

Başkan Çerkez'e Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Çekmeköy AK Parti'den Aydınlar Mahallesi Ziyareti

ÜMRANİYE’DE AHŞAP YAKMA SANATINA YOĞUN İLGİ: YENİ DÖNEM EĞİTİMLERİ BAŞLADI

HEKİMBAŞI MAHALLESİ’NDE DÖNÜŞÜM HIZLANDI: PROJE %95 TAMAMLANDI

PARSELLER MAHALLESİ FİRUZ SOKAK’TA ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

3 ARALIK’TA ENGELSİZ BULUŞMA: GÖSTERİLER, ATÖLYELER VE SERGİLER

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL SERGİ

YENİ SAĞLIK TESİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SONA YAKLAŞTI

Başkan Çerkez'den Toprak Günü Etkinliği

ASİAD Genel Başkanı Yalçınkaya'dan Teşekkür Mesajı

Çekmeköy DEVA'dan Kadın Muhtarları Ziyaret

Başkan Çetinkaya Armağanevler Semt Pazarını Ziyaret Etti

Esat Kalay Ataşehir'de Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Favori Döner'den 5 Saniye Oyunu'na Büyük İlgi

Üsküdar AK Parti'den 3 Aralık Mesaisi

İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden Anlamlı 3 Aralık