Tarih: 20.05.2022 16:57

ÇEKMEKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

ÇEKMEKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU

19 Mayıs Atatük’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de büyük bir coşkuya sahne oldu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlattığı 19 Mayıs 1919 ‘un 103 yılında tüm yurtta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük coşku ve heyecan sahne oldu. Çekmeköy’de yapılan kutlamalara Alemdağ Stadı ev sahipliği yaptı.

Taşdelen Mahallesi'nde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma töreninin ardından Alemdağ Stadyumu’nda yapılan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programına, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Garnizon Komutanı Albay Ümit Naci Sevin, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin, gaziler, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programında açılış konuşmasını yapan Çekmeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Damla Doğru Yalçın, herkesin bayramını tebrik etti.

Öğrenci ve öğretmenlerin halk oyunu gösterileri, müzik dinletisi, sportif gösterilerin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Kupası Kros yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllerini Kaymakam Resul Çelik, Albay Ümit Naci Sevin ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sezgin’den aldı.

Öğrenci ve öğretmenlerin sahne performansına eşlik eden izleyiciler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı şenlik havasında kutladı, halay çekti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —