Tarih: 14.05.2019 19:54

ÇEKMEKÖY´DE RAMAZAN COŞKUSU

Facebook Twitter Linked-in

ÇEKMEKÖY´DE RAMAZAN COŞKUSU

Mahalle İftarları

Mahalle merkezlerine kurulan gönül sofraları bu yıl da iftarda komşuları buluşturuyor. Açık hava restoranına dönüştürülen iftar sofralarında, bir yandan iftar yapılırken, diğer yandan da komşuluk ilişkilerinin güçlendiriliyor.

Ramazan´da Gönüller Kuran-ı Kerim ile Huzur Buluyor

Ramazan´da Gönüller Kuran-ı Kerim ile Huzur Bulacak programında, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camide,  Kuran-ı Kerim Tilaveti düzenleniyor. Hafızlar arasında Çamlıca Cami İmamı Hafız İshak Danış, Güzel Kuran Okuma Yarışması Dünya Birincisi Hafız Bilal Demirel, Hafız Ramazan Demirkan ve Güzel Kuran Okuma Yarışması Dünya Birincisi Remzi Er yer alıyor.  Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz da Kuran Tilaveti´nin duasını yaptırıyor.

Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı

Çocuklara güzel hatırlayabilecekleri bir Ramazan ayı yaşatmak için Taşdelen Sultan Murat Caddesi´nde açılan  Çekmeköy Çocuk Ramazan Sokağı bu yıl da çocukları renkli etkinliklerle misafir ediyor. Çocuk sokağında ailelerin de çocuklarla vakit geçirebilecekleri sahne gösterileri de yer alıyor.  

Hanelere Sıcak Yemek

2010 yılından bugüne aralıksız uygulanan sıcak yemek dağıtımı Ramazan´da da devam ediyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ?Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminin yaşanması için belediye olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile her akşam farklı mahallelerimizde komşularımızla bir araya gelerek hasbihal ediyoruz,? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —