Tarih: 22.04.2023 16:25

Çekmeköy Taşdelen’de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Seçim Merkezi Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Çekmeköy Taşdelen’de Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Seçim Merkezi Açıldı

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı ve Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Taşdelen Seçim Koordinasyon Merkezi büyük katılımlı bir törenle açıldı.

Açılışa Millet İttifakı CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, Demokrat Parti Çekmeköy İlçe Başkanı, Deva Partisi İlçe Başkanı Abdulkadir Kacemer, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, İyi Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç ve Millet İttifakı Siyasi Parti ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri, milletvekili adayları, meclis üyeleri İlhan Bayram, Bora Kılıç, İBB Başkan Vekili Selçuk Sarıyar, muhtarlar, Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ve partililer katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, “14 Mayıs’da bu düzeni hep birlikte değiştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Sandıklardan ıslak imzalı tutanakları teslim almadan sandıkları terk etmeyeceğiz. 14 Mayıs akşamı 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdarolu’nun Cumhurbaşkanlığını hep beraber kutlayacağız” dedi.

Açılış Kurdelesinin kesilmesinin ardından seçim koordinasyon merkezinde kısa konuşmalar yapıldı ve kokteyl ikram edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —