• BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

ÇEKMEKÖY SOĞUKPINAR MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEŞEKKÜR

ÇEKMEKÖY SOĞUKPINAR MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEŞEKKÜR

Soğukpınar Mahalle sakinleri kötü koku ve olumsuz hijyen kuralları nedeniyle bu yıl kurban satış ve kesim alanının mahallerinde kurulmaması yönünde talep ve isteklerini yerine getiren Başkan Çerkez’e teşekkür etti.

ÇEKMEKÖY SOĞUKPINAR MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEŞEKKÜR

Soğukpınar Mahalle sakinleri kötü koku ve olumsuz hijyen kuralları nedeniyle bu yıl kurban satış ve kesim alanının mahallerinde kurulmaması yönünde talep ve isteklerini yerine getiren Başkan Çerkez’e teşekkür etti.

 

Geçtiğimiz yıllarda Soğukpınar Mahallesi’nde hijyenik olmayan ortam, kötü koku, trafik, gürültü ve çeşitli problemlerden dolayı tartışmalara neden olan kurban satış ve kesim alanı vatandaşlardan gelen talepler sonrası bu yıl kurulmayacak. Kararı memnuniyet ile karşılayan mahalle muhtarı ve sakinleri Kurban Bayramı öncesi taleplerini yerine getiren Başkan Çerkez’e teşekkür etti.

Komşularımız Bu Kurban Bayramı’nda Güzel Bir Nefes Alacaklar

Soğukpınar Mahalle Muhtarı Hüseyin Cansız; “Komşularımızın talebi üzerine kurban pazarımızın olduğu yerde hem hijyen açısından hem de sağlık açısından gelen talepleri doğrultusunda biz de Belediye Başkanımız Orhan Çerkez’e konunun bilgisini verdik. Konu hakkında sağ olsun bizleri kırmadı. Sunduğumuz talepler doğrultusunda halkımızın isteklerini karşılıksız bırakmadı. Kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Kurban bayramı geldiğinde insanlar bayramı güzel yaşarken biz burada hüsran yaşıyoruz diyorlardı. Kokusu, hijyenik olmayışı, temiz olmayışı bayramın 20 gün öncesinde kurulan ve 2 ay sonrasında da devam eden problemlerden ötürü büyük bir muzdariplik yaşıyorduk. Büyük bir sıkıntı yaşıyorlardı buradaki insanlarımız. Çok şükür bu sene kurulmayacak. Komşularımız bu Kurban Bayramı’nda güzel bir nefes alacaklar” dedi.

Bu Sene Kurban Bayramı’nı Gerçekten Bir Bayram Havasında Yaşayacağız

Mahalle sakini Osman Uysal, “Ben burada yaklaşık 10 yıldır oturuyorum. Kurban Bayramı’ndan yaklaşık 15-20 gün önce büyük büyük kamyonlar, sığırlar, inekler, kurbanlık hayvanlar getiriliyordu. Kötü koku, hijyensiz ortam ve trafik sıkışıyor otoparkımıza girip çıkmakta zorlanıyorduk. Çobanlar arasında kavga yaşanıyor,  çocuklarımız ve yaşlılarımız uyuyamıyordu. Önceki dönemde birçok kez talepte bulunduk fakat bir çözüme kavuşamamıştı. Bu sene yeni seçilen muhtarımıza talepte bulunduk isteklerimizi ilettik. Onun vasıtasıyla belediyemize ulaştık. Değişen yönetim bizim isteklerimizi, taleplerimiz duydu. Bize yardımcı olmak adına bu sene burada kurban pazarının kurulmayacağı söylendi. Kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu sene Kurban Bayramı’nı gerçekten bir bayram havasında yaşayacağız. Çok teşekkür ederiz” dedi.

 

Gülşen Uysal, “ Öncelikle Orhan Başkan’a çok teşekkür ediyorum. Dinleniyor olmak gerçekten çok güzel bir olay. Çözüm buldukları için ayrıca teşekkür ediyorum. Biz burada kurbanlıkların kaçtığı gördük çocuklarımız sokakta olsa zarar görebilirdi. Arabalarımıza zarar verdiği de oldu. Sanırım yönetmeliklerde de kurban alanlarının böyle halkın içine kurulamayacağına dair bir madde de var. Biz yıllarca sesimizi duyuramamıştık.  Bunun oluyor olması bizlerde sevinç yarattı. Biz teşekkür etmek istiyoruz, halkını dinlediği için. Bundan sonraki dönemlerde bizde onun yanındayız” dedi.



ÜMRANİYELİ ÇOCUKLAR 19 MAYIS’TA EN ŞEN FESTİVALDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÇEKMEKÖY’DE 19 MAYIS COŞKUSU

ALTIN KALPLİ SEMİH

22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARI'NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

BAŞKAN ÇERKEZ, HÜSEYİNLİ VE SIRAPINAR’DA VATANDAŞLARI DİNLEDİ

ÖZEL GENÇTEN AZİZ YILDIRIM’A JOSE MOURİNHO SORUSU

ÜTED'den Engelliler Haftası Programı Gerçekleştirildi

ÜMRANİYELİLER YENİ KAPALI PAZARDAN MEMNUN: AVM’Yİ ARATMIYOR

BAŞKAN ÇERKEZ ŞEHİT ANNELERİYLE BULUŞTU

ÜCRETSİZ BİLET SİSTEMİ USTA OYUNCULARIN TİYATRO OYUNU İLE BAŞLADI

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ENGELSİZ SEVGİ FESTİVALİ İLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYI GÜÇLENDİRDİ

ÇEKMEKÖY’DE İL AFET RİSK AZALTMA PLANI TOPLANTISI YAPILDI

ÜMRANİYELİLER'İN YENİ ALIŞVERİŞ ADRESİ: YAMANEVLER KAPALI PAZAR ALANI AÇILDI

Sancaktepe, gazeteci Tevfik Erk'in kızı İlayda Ecem Erk'in düğününde buluştu

İŞKENCEYE MARUZ KALAN LOKUM HAYATA TUTUNDU

BAŞKAN ÇERKEZ ÖMERLİ VE KOÇULLU MAHALLELERİNİN SAKİNLERİYLE BULUŞTU

ÇEKMEKÖY BELEDİYE MECLİSİNDE ÖNEMLİ KARARLAR ALINDI

HALK İSTEDİ BAŞKAN YAPTI! SOĞUKPINAR KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI KURULMAYACAK

Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI