Çekmeköy İYİ Parti’den Basın Buluşması

Çekmeköy İYİ Parti’den Basın Buluşması 

Çekmeköy İYİ Parti İlçe Başkanlığı geleneksel hale getirdiği basın buluşmasını 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gecikmeli olarak bugün gerçekleştirdi.

İlçe merkezinde İlçe Başkan Yardımcıları kadınların hazırladığı muhteşem kahvaltı eşliğindeki basın buluşması programına, İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, İl Başkan Yardımcısı Özgür Güneş Öçalan, İlçe Başkan Yardımcıları, Çiğdem Apakhan, Semra Teyin, Candan Kaya, Ayfer Özcan, Erdal Korkmaz ve yerel basın mensupları katıldı.

Hoş sohbet havasında geçen toplantıya, 19 Mayıs törenlerindeki protokol yanlışlığı damga vurdu. Yapılan hata etik kabul edilmeyip eleştirildi. Daha sonra güncel ülke meseleleri ile ilgili görüşmelerin yanında, yine çok güncel olan terörsüz Türkiye'nin kamuoyundaki algılanışı konuşuldu. Başkan Dilaver Koç bu sefer bir değişiklik yaparak, soru almadan gazetecilere, gündemdeki konuları halk nasıl değerlendiriyor? Sorusunu yönelterek basın mensuplarının görüş ve düşüncelerini öğrendi.

Program hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.