Tarih: 26.11.2022 22:59

ÇEKMEKÖY İYİ PARTİ YENİDEN DİLAVER KOÇ’LA YOLA DEVAM DEDİ

Facebook Twitter Linked-in

ÇEKMEKÖY İYİ PARTİ YENİDEN DİLAVER KOÇ’LA YOLA DEVAM DEDİ

İYİ Parti Türkiye genelinde kongre tüm il ve ilçelerde kongre kararı almasının ardından hızlı bir kongre süreci yaşamaya başladı. Son olarak kongre heyecanının yaşandığı ilçelerden biri de Çekmeköy oldu. Tek liste halinde girilen kongre Çekmeköy Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

3. olağan genel kurulunu yapan Çekmeköy İyi Parti’de başkan ismi değişmedi ve yeniden Dilaver Koç’la yola devam denildi.

3. olağan genel kurulu toplantısına parti üst düzey yöneticileri, teşkilat mensupları ve delegelerin yanı sıra İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Ahmet Çelebi, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, DEVA Partisi İlçe Başkanı Abdülkadir Kacemer, İYİ Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, DEVA Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Hasan Keleş, belediye meclis üyeleri, STK başkanları, muhtarlar gibi çok sayıda isim katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından faaliyet ve mali raporların okunması ve onayı ile devam etti. Dilaver Koç’un tek liste halinde katıldığı seçim tüm delegelerin oyunu alarak seçimler tamamlandı.

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Dilaver Koç, parti içi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Hep birlikte büyük bir dayanışma içerisinde bu kongre salonlarını doldurduk ve tüm Çekmeköy’e birliktelik mesajlarımızı gönderdik. Teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize ve kongremize katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir Çekmeköy için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —