• BIST 100

    16733,28%0,22
  • DOLAR

    43,87% 0,04
  • EURO

    51,91% 0,18
  • GRAM ALTIN

    7306,08% 0,56
  • Ç. ALTIN

    11830,46% -0,11

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ VE EŞİNDEN GAZZE’YE DESTEK

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ VE EŞİNDEN GAZZE’YE DESTEK

ÇekmeköyBelediyeBaşkanı Orhan Çerkez ve emekli eşinden,zulüm altında olanGazze’ye anlamlı bir destek geldi.BaşkanÇerkez ve eşi,maaşlarını Gazze’deki savaş mağdurları için iftar sofrası kurulması amacıylaTürk Kızılayı’na bağışladı.

ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ VE EŞİNDEN GAZZE’YE DESTEK

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ve emekli eşinden, zulüm altında olan Gazze’ye anlamlı bir destek geldi. Başkan Çerkez ve eşi, maaşlarını Gazze’deki savaş mağdurları için iftar sofrası kurulması amacıyla Türk Kızılayı’na bağışladı.

Tüm İslam âleminin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en güçlü şekilde yaşadığı bu mübarek günlerde Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, bir aylık belediye başkanlığı maaşını; eşi Hatice Çerkez ise bir emekli maaşını bağışlayarak Gazze’nin Deir El Balah bölgesinde üç gün boyunca iftar sofralarının kurulmasına katkı sağladı. Söz konusu bağış, Türk Kızılayı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ruhunu yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen yardım kapsamında, Gazze’de zor şartlar altında yaşamını sürdüren insanlar için üç gün boyunca iftar organizasyonu düzenlendi. Kurulan iftar sofralarında çok sayıda savaş mağduru, oruçlarını birlikte açma imkânı buldu.

Bağış süreci Türk Kızılayı üzerinden gerçekleşirken, organizasyona Türk Kızılayı Çekmeköy Şube Başkanı Abdülselam Zurel aracılık etti. Yapılan destekle Deir El-Balah bölgesindeki ailelere Ramazan ayında sıcak yemek ulaştırılarak örnek bir çalışmaya imza atıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Gazze’de masum sivillerin, özellikle çocukların ve ailelerin çok zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğini büyük bir üzüntüyle takip ediyoruz. Ramazan ayının rahmet, merhamet ve paylaşma ikliminde, oradaki kardeşlerimizin sofralarına bir nebze de olsa katkı sunabilmek amacıyla eşimle birlikte maaşlarımızı bağışlama kararı aldık. Dayanışmanın sınırları aşan bir değer olduğuna inanıyor, zor günlerden geçen Gazze halkının yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz.” dedi.

Gerçekleştirilen bağış ile Gazze halkına manevi destek sunulması ve Ramazan bereketinin paylaşılması hedeflendi.



ÇEKMEKÖY BELEDİYE BAŞKANI ORHAN ÇERKEZ VE EŞİNDEN GAZZE’YE DESTEK

Terlan Kaya'nın Geleneksel İftar Programına Yoğun Katılım

Başkan Çetinkaya Vatandaşları Hanelerinde Ziyaret Ediyor

Başkan Sırmacı'dan Anlamlı Forma Takdimi

Fatih Mehmet Ormancı Soğuk Sıcak Demeden Garip Gurabanın Yanında

Ayyıldız İlim Yayma ve Yardımlaşma Derneği'nden Gazze İftarı

Mustafa Ekşi'nin Ramazan Mesaisi Devam Ediyor

Çekmeköy AK Parti'den Hane İftarları Devam Ediyor

Başkan Çetinkaya Ramazan'da da Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı Yöneticilerinin Ramazan Mesaisi Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi Ramazan Boyunca İftarda Çorba Dağıtmaya Devam Edecek

Başkan Nuray Utku Çekmeköy Müftüsü Abdulselam Özdere'yi Ziyaret Etti

AK Parti Şehit Gazi Komisyonu Başkanı Ormancı Şehitleri Unutmuyor

Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Çerkez Şahinbey Caddesi'nde Esnafları Ziyaret Etti

Başkanlar Ümraniye Dernekler Platformu'nun İftarında Buluştu

Esat Kalay ‘Ramazan Paylaşmaktır’ Diyerek Yollara Düştü

Çekmeköy’de Bağımlılıkla Mücadelede Duruşumuz Nettir: Sıfır Tolerans

RAMAZAN’DA FIRIN VE PASTANELERE SIKI DENETİM

Fevzi Varlı Alemdağ'da Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'ndan Ramazan Seferberliği