Tarih: 08.11.2020 22:51

ÇEKMEKÖY AÇIK FİKİR PLATFORMU YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

ÇEKMEKÖY AÇIK FİKİR PLATFORMU YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi’nin gençlere farklı bakış açıları ve kendini ifade edebilme becerileri kazandırmak için kurduğu Açık Fikir Platformu, 2020-2021 eğitim dönemi derslerine başladı.

Çekmeköylü gençlerin yakından takip ettiği Çekmeköy Açık Fikir Platformu’nda yeni eğitim dönemi, Kovid-19  tedbirleri kapsamında  maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde başladı. Her Cumartesi 9.00 ile 12.00 saatleri arasında Hamidiye ve Adanan Menderes Kültür Merkezlerinde yapılan derslerde hızlı okuma, hitabet, diksiyon  gibi farklı ders başlıklarında eğitimler veriliyor.

Yeni eğitim yılının başladığı ilk haftada; Yavuz Yiğit “Proje Üretimi ve Liderlik”, Selim Çavuş “21. Yüzyıl Yaşam Becerileri”, Dr. Öğr. Üyesi Orkun Yaycılı “Hızlı Okuma” Uzman Klinik Psikolog Tuğçe Gür, “Beden Dili ve İkna Sanatı” üzerine dersler verdi.

5 yıldır aralıksız olarak devam eden platformda gençler, derslerde kendilerini ifade ederek, keyif aldıklarını ve bu proje sayesinde kendilerini geliştirdiklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —