CAFER AKTÜRK, ?ÜMRANİYE´NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ?

CHP Genel Merkezi tarafından adaylığı açıklanan Ümraniye Belediye Başkan adayı Cafer Aktürk, ?Ümraniye´nin kaderini değiştirmeye geliyoruz´ diyerek, ?ülkemiz; gerek ekonomik, gerek siyasal ve gerekse hukuki anlamda ciddi sıkıntılar içerisinde bulunmaktadır. Bu sıkıntılı süreci atlatabilmek için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır.
Kutuplaştırıcı siyaset dili bir partiye seçim kazandırabilir, ama ülkeye ileride onarılması imkansız zararlar vereceği kesindir ve vermektedir. Bu nedenle Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak Ümraniye´mizde kutuplaştıran değil, ayrıştıran değil tam tersine tüm toplum katmanlarını bir zenginliğimiz olarak kabul ederek birlik ve beraberliğimizi sağlamak adına ne gerekiyorsa onu yapacağım.
Kutuplaştırarak değil birlik beraberliği sağlayarak elde edilecek bir seçim başarısı, bir kişinin veya bir partinin değil tüm toplumun başarısı olacaktır. Ümraniye nüfus yapısıyla tam bir Türkiye demektir. Bu özelliği ile ayrıcalıklı bir ilçedir.Ne yazık ki özellikle Ümraniye son 15 yıldır iyi yönetilmemektedir. Tam bir beton yığını haline dönüştürülmüştür. Kent kimliksizleştirildi. Yaşanabilir bir Ümraniye´yi halkımız ile birlikte el ele vererek kuracağız.
43 yıllık Ümraniyeli olarak ilçemizin sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Hiç bir ayrım gözetmeden her vatandaşımızın derdine derman projelerimizle yanında olacağız.
martınsonubahar? dedi.