Tarih: 05.07.2024 18:43

BİNLERCE ÇEKMEKÖYLÜNÜN KALBİ DOĞA PARK’TA MİLLİ TAKIM İÇİN ATTI

Facebook Twitter Linked-in

BİNLERCE ÇEKMEKÖYLÜNÜN KALBİ DOĞA PARK’TA MİLLİ TAKIM İÇİN ATTI

 

A Milli Futbol Takım’nın EURO 2024 son 16 turunda Avusturya ile oynadığı müsabakanın heyecanı, Çekmeköy Belediyesi’nin Doğa Park’ta kurduğu dev ekran da yaşandı. Binlerce vatandaşın takip ettiği karşılaşmada millilerin Avusturya’yı 2-1 mağlup edip çeyrek finale çıkması coşkuyla kutlandı.

Çekmeköy Belediyesi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın heyecan dolu müsabakalarını Şehit Arif Kalafat Doğa Park’ta kurduğu dev ekranda yayınlama devam ediyor. A Milli Futbol takımımızın Avusturya ile oynadığı heyecan dolu müsabakayı Başkan Orhan Çerkez ile takip eden binlerce Çekmeköylü milli takım için tek yürek oldu. Kalplerin milli takım için attığı, birlik ve beraberlik duygusunun ön plana çıktığı Doğa Park’ta vatandaşlar milli takımımızı alkış ve tezahüratlar ile destekledi.

 A Milli Futbol Takımı’mızın 2-1’lik skorla adını çeyrek finale yazdırdığı karşılaşma sonrası vatandaşlar galibiyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

Vatandaşlar ile birlikte maçı dev ekrandan takip eden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, “Bugün A Milli Takımı’mız bize büyük bir mutluluk yaşattı, göğsümüz kabarttı. Ülke bizim, milli takım bizim, başarı bizim, gelecek bizim her şey Türkiye için. Bugün Doğa Park’ta kurduğumuz dev ekranda Çekmeköylü komşularımızla heyecan içerisinde müsabakayı takip ettik. Muhteşem bir atmosfer vardı. 2-1’lik galibiyet ile çeyrek finale çıkmamızın coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Çeyrek final karşılaşmasında da aynı coşku ve heyecan ile yüreğimiz milli takımımız için atacak. Cumartesi günü tüm Çekmeköylü komşularımızı yarı final yolunda milli takımımızı desteklemek için Doğa Park’a bekliyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —