• BIST 100

    11116,99%-0,92
  • DOLAR

    49,73% 0,17
  • EURO

    55,70% -0,15
  • GRAM ALTIN

    6389,87% -0,53
  • Ç. ALTIN

    10322,22% -0,55

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALPER YEĞİN’İN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALPER YEĞİN’İN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, esnaf ve sektörel toplantıları kapsamında, İstanbul Kadın Kuaförler ve Manikürcüler odası yönetim kurulu ve ilçede bulunan bayan kuaförleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALPER YEĞİN’İN SEKTÖR TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, esnaf ve sektörel toplantıları kapsamında, İstanbul Kadın Kuaförler ve Manikürcüler odası yönetim kurulu ve ilçede bulunan bayan kuaförleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Sancaktepe Belediyesine ait Şehit Furkan Doğan sosyal tesisleri’nde gerçekleşen buluşmada Başkanımız Yeğin, görev süresi boyunca yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında konuklarını bilgilendirirken ilçe gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanımız Alper Yeğin toplantıda bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı.İlçede sosyal hayatın iyileştirilmesi için de geceli gündüzlü çalıştıklarını belirten Başkan Yeğin her sektör temsilcisi ile bir araya gelip çalışmalar yürüttüklerini de belirterek, hedefimiz ilçemizde tüm ihtiyaçları tek tek gidermek dedi.

EN ÇOK PROJE ÜRETEN İLÇE BELEDİYESİYİZ

Görev süresi boyunca gece-gündüz tatil kavramını bir tarafa bırakarak Sancaktepe halkının yaşam kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak için çalıştıklarının altını çizen Başkanımız Alper Yeğin; ben bir siyasi partinin değil tüm ilçe halkının her bir yurttaşın belediye başkanıyım. Birinci derece sorumluluk halkımıza karşıdır.Bu sorumluluk çerçevesinde zaman kavramı olmaksızın çalışmaya üretmeye devam ediyoruz.İlçe belediyeleri içinde 124 proje ile en çok proje üreten ilçe belediyesi olup bunları 35 tanesini hayata geçirdik.İlçemizin 19 mahallesine yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor.Hedefimiz Sancaktepe’yi İstanbul’un gelişmiş ilk 5 ilçesi haline getirmektir” şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sektörel buluşmalarının devam edeceğini belirten Başkan Yeğin katılımcılara ve Meslek odası başkanlarına katılımlarından ötürü teşekkür ederek çeşitli hediyelerde verdi.

YILLARDIR TALAN EDİLMİŞ BİR BELEDİYEYİ İFŞA ETTİK

Göreve başladığımızda karşımıza çıkan durum çok vahim bir hal almıştı.Bizler bunları herkes ile paylaştık herkese anlattık ve burada yaşananları tüm Türkiye duydu.Bir ilçe bir Belediye parsel parsel birilerine peşkeş çekilmiş.Tam 300 bin m2 kamu alanı eşe dosta parsel parsel satılmış.Bu ilçeyi bu hale getirenler hala görevlerinin başındayken bizim belediye başkanlarımıza her gün operasyon çekiliyor.Bizler bu kurulan düzeni bozacağımızı ve bunları açığa çıkaracağımızı belirtirken bunun bir bedeli olacağını biliyorduk ve şu anda bu bedeli maalesef ödüyoruz.Kesinlikle şu anda yaşananlar gerçeklerin ortaya çıkmasına mani olmayacaktır.” dedi.

EN ÇOK PROJE ÜRETEN İLÇE BELEDİYESİYİZ

Görev süresi boyunca gece-gündüz tatil kavramını bir tarafa bırakarak Sancaktepe halkının yaşam kalitesini daha üst seviyelere çıkarmak için çalıştıklarının altını çizen Başkanımız Alper Yeğin;ben bir siyasi partinin değil tüm ilçe halkının her bir yurttaşın belediye başkanıyım. Birinci derece sorumluluk halkımıza karşıdır.Bu sorumluluk çerçevesinde zaman kavramı olmaksızın çalışmaya üretmeye devam ediyoruz.İlçe belediyeleri içinde 124 proje ile en çok proje üreten ilçe belediyesi olup bunları 35 tanesini hayata geçirdik.İlçemizin 19 mahallesine yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor.Hedefimiz Sancaktepe’yi İstanbul’un gelişmiş ilk 5 ilçesi haline getirmektir” şeklinde konuştu.

Esnaf ve Sektörel buluşmalarının devam edeceğini belirten Başkanımız Yeğin katılımcılara ve Meslek odası başkanlarına katılımlarından ötürü teşekkür ederek çeşitli hediyelerde verdi.



ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya Ankara Valisi Canbolat’ı Makamında Ziyaret Etti

ASİAD Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya Ankara Valisi Canbolat’ı Makamında Ziyaret Etti

Sancaktepe AK Parti'den İstişare Toplantısı

Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri ve Kadın Emeği Çekmeköy’de Buluştu!

Başkan Kızılkaya'dan Elmalıkent Muhtarına Geçmiş Olsun Ziyareti

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir: “Vatandaşımızın her türlü talebine değer veriyoruz”

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, “TÜRKİYE YÜZYILI’NDA MARKA ŞEHİRLER” PROGRAMINDA ÜMRANİYE’Yİ ANLATTI

HEKİMBAŞI’NDA YENİ YAŞAMA YEŞİL DOKUNUŞ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE 20 BİN TL EĞİTİM DESTEĞİ

Musa Sağdıç’a Destek Artıyor

AK Parti İstanbul İl Başkanı Özdemir, Şile’de selden etkilenen vatandaşlarla buluştu

ÇEKMEKÖY VATAN KAHRAMANLARI ŞEHİT VE GAZİ DERNEĞİ'NDEN İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

ÇEKSİAD’DAN ÇEKMEKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

DUDULLU’YA YENİ BİR MEYDAN KAZANDIRILIYOR

ÜMRANİYE’DE PARKLAR DAHA MODERN VE KULLANIŞLI HALE GETİRİLİYOR

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Burhan Makıroğlu'dan Muhtar Günü Mesajı

Abdullah Özdemir selden etkilenen vatandaşları ziyaret etti: “Kalıcı çözüm için dönüşüm sürecini başlatmalıyız”

Başkan Yıldırım ve Çetinkaya'dan Yağmur Mesaisi

Ümraniye AK Parti'den Yağmurdan Zarar Gören Vatandaşlara Ziyaret

Başkan Torlak Su Baskınlarından Zarar Gören Vatandaşları Ziyaret Etti

Vatan Kahramanları Şehit Gazi Dernek Başkanı Ormancı Muhtarlar Günü Mesajı Yayımladı

BAŞKAN YILDIRIM, YAĞIŞTAN ETKİLENEN MAHALLELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU