• BIST 100

    10918,51%-1,07
  • DOLAR

    42,42% 0,02
  • EURO

    49,54% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5738,93% -0,02
  • Ç. ALTIN

    9299,63% -0,25

BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ GAZİLERİ VE ŞEHİT YAKINLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ GAZİLERİ VE ŞEHİT YAKINLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

BaşkanİsmetYıldırım,15 Temmuz Demokrasi ve MillîBirlikGünü dolayısıyla düzenlenen özel programda15Temmuz gazileri ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi. TantaviSosyalTesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya duygusal anlar damga vurdu.

BAŞKAN YILDIRIM, 15 TEMMUZ GAZİLERİ VE ŞEHİT YAKINLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen özel programda 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınlarıyla bir araya geldi. Tantavi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen buluşmaya duygusal anlar damga vurdu.

15 Temmuz’un 9. yıl dönümünde bir araya gelen katılımcılar, o karanlık gecede verilen destansı mücadeleyi bir kez daha hatırladı. Program kapsamında icra edilen Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından tüm şehitler için dualar edildi. 15 Temmuz hakkında duygu ve düşünceler paylaşılırken o gece yaşananlar bir kez daha hafızalarda canlandı.

Programda konuşan Başkan Yıldırım, 15 Temmuz’un milletin iradesine sahip çıktığı tarihî bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, “O gece milletimizin yazdığı destanı ne unuturuz ne de unuttururuz. 15 Temmuz’da canını ortaya koyarak vatanına sahip çıkan kahramanlarımızın aziz hatırasını daima yaşatacağız. Şehitlerimizin kıymetli emanetleriyle aynı sofrada buluşmak bizim için büyük bir onur,” dedi.

Etkinliğin sonunda Başkan Yıldırım tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diledi. 15 Temmuz’un unutulmaması ve gelecek nesillere aktarılması gerektiğini ifade eden Yıldırım, “Bu milletin yüreğindeki vatan aşkı oldukça hiçbir hain emeline ulaşamayacaktır. 15 Temmuz ruhunu daima diri tutacağız,” diyerek konuşmasını tamamladı.



Esat Kalay Ataşehir'de Sağlık Kuruluşlarını Ziyaret Etti

Favori Döner'den 5 Saniye Oyunu'na Büyük İlgi

Üsküdar AK Parti'den 3 Aralık Mesaisi

İşitme Engelliler Spor Kulübü'nden Anlamlı 3 Aralık

ÇEKMEKÖY’DE ENGELLERİ AŞAN DAYANIŞMA GECESİ

Çekmeköy AK Parti 3 Aralık Engelliler Günü'nde Sahadaydı

Ömer Akkuş'dan ‘Bir Delinin Delisiyim’ Şarkısı Dijital Platformlar Yayında

Başkan Silahyürekliden'den Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatifine Ziyaret

İKON CAFE BASIN MENSUPLARINI AĞIRLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI

SOHBET, MÜZİK VE BOLCA EĞLENCE: MOTİVASYON BULUŞMALARI

IHLAMUR KAFE, TRABZONPARK MİLLET BAHÇESİ’NDE HİZMETE AÇILDI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİNDEN TEPEÜSTÜ’NDE GENEL DENETİM

Başkan Sarıcaoğlu ve Kalay'dan Kemal Akar'a Ziyaret

Başkan Salim Çetinkaya'dan Pazar Ziyaretleri Devam Ediyor

Çekmeköy Kars Ardahan Iğdır Dernek Başkanı Karakaya Başkan Sırmacı'yı Ziyaret Etti

Misiad Üsküdar Şube Başkanı Makıroğlu'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor

ÇEKMEKÖYLÜ GİRESUNLULAR'DAN BAŞKAN FATİH SIRMACI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaymakam Çelik'ten Başkan Sırmacı'ya İade-i Ziyaret

Çekmeköy İYİ Parti'den Çekmeköy Müftülüğü'ne Nezaket ziyareti