• BIST 100

    16163,69%-0,18
  • DOLAR

    44,10% 0,07
  • EURO

    51,06% 0,11
  • GRAM ALTIN

    7332,46% -0,05
  • Ç. ALTIN

    11826,62% 0,00

BAŞKAN YAZICI, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU, KRONİK HASTALIKLAR MERKEZİ’NİN MÜJDESİNİ VERDİ

BAŞKAN YAZICI, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU, KRONİK HASTALIKLAR MERKEZİ’NİN MÜJDESİNİ VERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan çocuklarla Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi.

BAŞKAN YAZICI, LÖSEMİLİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU, KRONİK HASTALIKLAR MERKEZİ’NİN MÜJDESİNİ VERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan çocuklarla Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi. Başkanlık makamı koltuğuna oturan çocuklar, Başkan Yazıcı’dan isteklerini dile getirdiler. Başkan Yazıcı’da çocuklara tablet ve oyuncak hediye etti. Başkan Yazıcı,” Biz de bu hafta vesilesi ile kronik hastalıklar merkezimizi duyurmak istiyoruz. Tuzla’da söz vermiş olduğumuz ve pandemi nedeniyle geciken kronik hastalıklar merkezimizde lösemi dahil olmak üzere çölyak gibi benzeri kronik olan hastalıklarda onların yanında olmak, hayat idamesini sağlamak konusunda her türlü desteğimizi Tuzla Belediyesi olarak sunmak için hazırız. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında, Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı tarafından takipleri yapılan çocuklarla Tuzla Belediyesi’nde bir araya geldi. Tuzla Belediyesi başkanlık makamındaki buluşmaya Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Gönül Elleri Çarşısı Kurucu Gönüllüsü Dr. Fatma Yazıcı da katıldı. Başkan Yazıcı, lösemili çocuklar ile tek tek sohbet ederken, çocuklar da başkanlık makamına oturdular. Çocuklar, başkan olarak ilk talimatlarını da verdiler. Başkan Yazıcı, program sonrasında çocuklara tablet ve oyuncak hediye etti.

“ÇOCUKLARIN İSTEKLERİ KARŞISINDA BEN DE DUYGULANDIM”

Program sonrasında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Lösemili çocuklarımızın 23 Nisan da koltuğa oturacak bir ortam ve kalabalığa giremedikleri için onlar bugün belediye başkanlığı koltuğuna oturdular. İlk isteklerini ve taleplerini dinledik. Kendi yaşamlarından istekte bulundular. Kalabalığa girememeleri, beraber eğlenememeleri, bir araya gelerek konuşabilecekleri yerler istediler. Bu çok doğal bir istek çünkü onu başaramayan, yaşamayan çocukların isteği. Bu aslında bütün kronik hastalıkları olan çocukların ve ailelerin yaşadığı sıkıntının dışa yansımasıydı. Belediye başkanının koltuğuna oturduğu zaman tabi ki istiyor. Bizim beraber oturabileceğimiz bir yer, konuşacağımız yer, söyleyeceğimiz yer diyor. Ben de duygulandım orada. İnşallah bu tür ortamlar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

“KRONİK HASTALIKLAR MERKEZİMİZİN MÜJDESİNİ VERİYORUZ”

Başkan Yazıcı, ”Biz de bu hafta vesilesi ile kronik hastalıklar merkezimizi duyurmak istiyoruz. Tuzla’da söz vermiş olduğumuz ve pandemi nedeniyle geciken kronik hastalıklar merkezimizde lösemi dahil olmak üzere çölyak gibi benzeri kronik olan hastalıklarda onların yanında olmak, hayat idamesini sağlamak konusunda her türlü desteğimizi Tuzla Belediyesi olarak sunmak için hazırız. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız” dedi.



İstanbul DEVA'dan Geniş Katılımlı İftar Programı

AK Parti Çekmeköy Sosyal Politikalar Başkanlığı Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Üsküdar'da Büyük Buluşma

Başkan Çerkez Alemdağ 1877 Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Şerif Akdana "Çorum–İskilip–Tosya Yolu Projesi Hakkında Konuştu

Kadın Oda Başkanlarından Sürpriz Kadınlar Günü Kutlaması

Esat Kalay'ın Ramazan Mesaisi Aralıksız Devam Ediyor

Fatma Nur Çelik Öğretmen Çekmeköy'de Dualarla Anıldı

ÇEKSİAD’ın Geleneksel İftarında Renkli Görüntüler

Çekmeköy İYİ Parti'den Kadınlar Günü'ne Özel Anlamlı Kutlama

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Kadınlara Özel İftar Buluşması

İYİ Parti İstanbul Teşkilatından Büyük İftar Buluşması

Ümraniye AK Parti Vefa İftarına Yoğun Katılım

Çekmeköy AK Parti YKM'den Yaşlılara Ziyaret

Çekmeköy AK Parti 8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Program Düzenledi

Çekmeköy AK Parti'den Eş Zamanlı Toplu Saha Çalışması Gerçekleştirildi

Üsküdar Saadet Partisi'den Geleneksel İftar Programı

Çekmeköy Belediyesi 8 Mart İçin Özel İftar Programı Düzenledi

Çekmeköy Belediyesi Çöp Konteynerlerin Bakım Onarımını Yapıyor

Çekmeköy AK Parti'den Eş Zamanlı Toplu Saha Çalışması Startı Verildi

AK Parti Üsküdar'dan Anlamlı Vefa İftarı