• BIST 100

    10387,52%-2,45
  • DOLAR

    32,68% -0,23
  • EURO

    35,17% 0,26
  • GRAM ALTIN

    2446,21% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3915,73% -0,91

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’DEN ÇEKSİAD’A ZİYARET

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’DEN ÇEKSİAD’A ZİYARET

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, stratejik dış paydaş ziyaretleri kapsamında Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (ÇEKSİAD) ziyaret etti.

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’DEN ÇEKSİAD’A ZİYARET

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, stratejik dış paydaş ziyaretleri kapsamında Çekmeköy Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (ÇEKSİAD) ziyaret etti.  Yapılan ziyarette; Çekmeköy’de yapılabilecek yatırımlar ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Çekmeköy’e yapılacak hizmetlerde kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ile de sürekli istişarelerde bulunan başkan Çerkez, stratejik dış paydaş ziyaretleri kapsamında Çekmeköy Sanayiciler ve İş Adamları Derneği’ni (ÇEKSİAD) ziyaret etti. İlçedeki stratejik planlar ve genel konular üzerinde durulduğu ziyarete; Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ÇEKSİAD Başkanı Erdal Albayrak, meclis üyeleri ile yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.  Ziyarette Çekmeköy’de kazandırılabilecek yeni yatırımlar ve çalışmalar görüşüldü.

Kamu ve STK işbirliği çerçevesinde yapılan toplantıda Çekmeköy’de; kadınlara özel iş imkânları, afet konusu, çevre, imar durumu, trafik, gürültü, çevre kirliliği, havza yönetim planları,  elektrikli araçlar, kaldırım işgalleri, yaz spor okulları, altyapı, deprem toplanma alanları ve kentsel dönüşüm gibi ortak konular hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

ÜLKENİN TEMEL TAŞI SANAYİDİR

Sanayinin önemine dikkat çeken Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, ‘‘Doğruları yapmak, doğru projeleri üretmek önemlidir. Bilgi ve tecrübeleriniz ile yönetimimize katkı yapmanızı bekliyoruz. Bilgi ve tecrübeler bir değerdir. Bu değerler hep beraber çalışmamız ile vatandaşa hizmet olarak dönecektir. İlçede beraber yaşıyoruz, ortak noktada buluşup hep beraber bilgi ve birikimimizi Çekmeköy halkı için gece gündüz harmanlamalıyız. Sivil toplum kuruluşları bizim için önemlidir. STK’larda da kar amacı değil, halka hizmet vardır. İnsana saygı her şeyden önce gelir. Çekmeköy’de beraber yaşayacağız. Kamusal alanlarda beraber bir aradayız. Önemli olan adaletli, sistemli, kanuni, nizami olarak ilçe için çalışmaktır. Sizin görüşlerinizi almaya geldik. İstişare bizim için değerlidir” dedi.

Katılımcı yönetim ilkesini benimseyen belediyecilik anlayışımız ile 2025-2029 Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında sizlerin görüş ve önerilerinizi alarak ilçemizin geleceğini birlikte planlamaktayız. Görüş ve önerilerinizi; https://ebelediye.cekmekoy.bel.tr/webportal/index.php adresinde bulunan anket ile bizlere iletebilirsiniz.



ÇEKMEKÖY’DE KİRAZ FESTİVALİ COŞKUSU

Çekmeköy Kent Konseyi Başkanı Altıparmak Çalışmalarına Hızlı Başladı

ÇEKMEKÖY’DE “KENTSEL DÖNÜŞÜM VE DEPREM BİLİNCİ” PANELİ DÜZENLENDİ

MALİ TATİLİN ADI VAR, KENDİ YOK!

BAŞKAN ORHAN ÇERKEZ’DEN ÇEKSİAD’A ZİYARET

ÇEKMEKÖY KENT KONSEYİ’NDE YENİ DÖNEM

BALKANLARDA TÜRK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ BALKAN ŞAMPİYONASINDA ÜMRANİYE FARKI

ÇEKMEKÖY’ÜN ÖZLENEN ORGANİZASYONU “REŞADİYE KİRAZ FESTİVALİ” YILLAR SONRA YENİDEN DÜZENLENİYOR

ÇEKMEKÖY’DE DEV EKRANDA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyinden Kentsel Dönüşüm ve Deprem Bilinci Paneli

EMEKLİLER İÇİN YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI

TÜRK KIZILAY YETİM DESTEK PROGRAMI’YLA DEPREM BÖLGESİNDE 532 ÇOCUĞUN YANINDA

ÇOCUK FESTİVALİ’NE BİR HAFTADA 13 BİN KİŞİ

ÇEKMEKÖY’ÜN YENİ KREŞ VE GÜNDÜZ BAKIM EVİNİN TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

26 HAZİRAN UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE GÜNÜ’NDE YEŞİLAY’DAN ÇAĞRI: “BİZ SİZİN İÇİN BURADAYIZ.  UYUŞTURUCU MADDE BAĞIMLILIĞINDAN KURTULMAK İÇİN YEDAM’A GELEN ON BİNLERCE İNSAN YAŞAMA YENİDEN TUTUNDU.”

HAYDİ ÇOCUKLAR YAZ SPOR OKULLARINA

Türk Kızılay 146 bin 683 hisse kurban kesimiyle Türkiye dahil 21 ülkede 4,2 milyon ihtiyaç sahibine ulaşacak

ÜMRANİYE'DE KURBAN BAYRAMI SONRASI KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI

ÜMRANİYE'DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE 15 TON ET DAĞITILDI

ASEL’İN AZMİ, SEVGİNİN GÜCÜ

ÜMRANİYE’DE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI