BAŞKAN ÇERKEZ MUHTARLARI DİNLEDİ

BAŞKAN ÇERKEZ MUHTARLARI DİNLEDİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Muhtarlar Günü öncesinde ilçedeki muhtarlarla buluştu. Başkan Çerkez;  İlçenin geleceğinin konuşulduğu toplantıda, “Her zaman olduğu gibi, bundan sonra da muhtarlarımızla el ele vererek, ilçemizin refahı için ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, 19 Ekim Muhtarlar günü öncesinde ilçedeki 21 mahalle muhtarı ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını ve taleplerini doğrudan Başkan Çerkez’e ileterek çözüm önerileri üzerinde karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Toplantıda, özellikle altyapı ve üstyapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri, ulaşım, eğitim, sağlık, sosyal hizmetler ve vatandaşların beklentileri gibi konular ön plana çıktı.

Başkan Çerkez, muhtarların yerel yönetimdeki önemini vurgulayarak, mahallelerin ihtiyaçlarına hızlı ve etkin çözümler üretmenin öncelikleri arasında olduğunu belirtti. Ayrıca, belediyenin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi ve gelecek yıllarda yapılacak yeni yatırımlar konusunda da muhtarları bilgilendirdi.

Toplantı sonrasında muhtarlar, Başkan Çerkez’in sorunlara gösterdiği ilgiden ve çözüm odaklı yaklaşımından memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

YEREL DEMOKRASİMİZİN TEME TAŞISINIZ

Başkan Çerkez “ Sizler, mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın en yakın çözüm ortağı, yerel demokrasimizin temel taşlarısınız. Her biriniz, mahallelerinizde halkımızın taleplerini ve sorunlarını dinleyerek, bizlere köprü oluyorsunuz. Bu sayede ilçemizin her köşesindeki sorunları hızla çözme fırsatı buluyor, vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için birlikte çalışıyoruz. Çekmeköy’ün gelişimi ve güzelleşmesi adına gösterdiğiniz emekler için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi, bundan sonra da muhtarlarımızla el ele vererek, ilçemizin refahı için ortak akılla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hepinize başarılı ve sağlıklı bir görev yılı diliyorum. Muhtarlar Günü’nüz kutlu olsun! “ dedi.

21 Ekim Muhtarlar Günü’nde vefat eden muhtarları anmak için de Taşdelen Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma töreni gerçekleşti.