• BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64

BAŞKAN ÇERKEZ, DOĞAL YAŞAM ALANINDA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN ÇERKEZ, DOĞAL YAŞAM ALANINDA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, sokak hayvanlarına daha sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturulmak için Ömerli’de inşa edilecek doğal yaşam alanının 7 dönümlük ilk etap çalışmalarını yerinde inceledi.

BAŞKAN ÇERKEZ, DOĞAL YAŞAM ALANINDA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, sokak hayvanlarına daha sağlıklı ve güvenli bir ortam oluşturulmak için Ömerli’de inşa edilecek doğal yaşam alanının 7 dönümlük ilk etap çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çerkez, ayrıca tedavileri bakımları Çekmeköy Belediyesi’nin uzman veteriner hekimleri tarafından yapılan can dostlarımızın da sahiplenilmesi çağrısında bulundu.

İlçedeki sokak hayvanları için 7/24 esasıyla çalışmalarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi, can dostlarımız için yeni bir projeye imza atıyor. Ömerli’de ormanlık alan içerisinde sokak hayvanlarının; huzur, güven ve hijyen içerisinde barınabileceği doğal yaşam alanında inşa çalışmalarına başlandı. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’de, 7 dönüm üzerinde yapılacak ilk etap çalışmaları yerinde inceledi. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağı doğal yaşam alanında aynı anda yaklaşık 800 sokak köpeği hava koşullarından barınabilecek. Uzman ekipler tarafından bakım ve tedavilerinin de yapılacağı can dostlarımız aynı zamanda doğal yaşam alanında rehabilite edilecek.

Başkan Çerkez’den ‘satın alma sahiplen’ çağrısı

Çekmeköy Belediye başkanı Orhan Çerkez, ziyaretinde Çekmeköy Belediyesi Ömerli Geçici Hayvan Bakımevi’nde tedavi ve bakımları tamamlanan sokak hayvanlarının da sahiplenilmesi çağrısında bulundu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez; Can dostlarımızı 7 dönümlük doğal bir alanda beslemek ve bakımlarını yapmak için çalışma başlattık. Yeni yaşam alanlarında zor hava şartları içinde kapalı alanları olacak. Modern bir hayvan barınağı yapmak için karar verdik ve en kısa sürede yapacağız. Alanında uzman ekiplerimizde burada gerekli her türlü bakımlarını gerçekleştirecek. Can dostlarımızın en güzel şekilde yaşaması için gerekli tüm çalışmaları yerine getireceğiz” dedi.

Başkan Çerkez, “Can dostlarımız sahiplenmeyi bekliyor. Mühim olan bir canı kurtarmak. Tüm vatandaşlarımızı sahiplenmeye davet ediyorum. Bende bir köpek sahiplendim. İsmini de köyde bir köpeğim vardı Palaz, onun ismini verdim. Harika bir canlı akşam gittiğim zaman onu seviyorum, sabah çıkarken de onu görmeden ayrılmıyorum. Tüm komşularımızın can dostlarımıza sahip çıkmasını bekliyorum” dedi.

Tüm tedavi ve bakımlarının, Çekmeköy Belediyesi’nin uzman veteriner hekimleri tarafından yapılan ve çip işlemleri gerçekleştirilen sokak hayvanlarına; https://www.cekmekoy.bel.tr/yuva-ariyorum/sahiplen adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.



2024-2025 SULTANBEYLİ KÜLTÜR SANAT SEZONU BAŞLADI

SULTANBEYLİ’DE TÜM ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ABONMAN DESTEĞİ

BELEDİYEMİZDEN ÖĞRENCİLERİMİZE İSTANBULKART ABONMAN DESTEĞİ

ÜMRANİYE’DE YOL BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ÇERKEZ, DOĞAL YAŞAM ALANINDA ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

15. KENT LOKANTASI SANCAKTEPE'DE AÇILDI

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKEZİ, YURT DIŞINDAKİ VATANDAŞLARIMIZA DA HİZMET VERİYOR

VATANDAŞ İSTEDİ, PAZAR GÜNLERİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI YASAKLANDI

BAŞKAN SONER ÇİÇEKLİ GÜVEN TAZELEDİ

YALAN HABERE YALANLAMA

ÜSKÜDAR’IMIZDA “DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ” ETKİNLİKLERİ DÜZENLEDİK

YETENEK SINAVINI KAZANAN ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YILDIRIM’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Sancaktepe Belediyesi Ekipleri, Dünya Temizlik Günü’nde Gönüllülerle El Ele Verdi

ÇİFTÇİNİN PERİŞAN HALİ BAŞKANI HAREKETE GEÇİRDİ

HALKIN BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YANINDA

Sancaktepe’de ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinlikleri başladı

Cemalettin Torun'un Mutlu Günü

ÇOCUKLAR, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YAZ KAMPLARINDA OKULA HAZIRLANDI

SOKAKTAKİ CANLAR SİZE SESLENİYORLAR: YUVA ARIYORUM

Sancaktepe'de 49 Hak Sahibi Tapularına Kavuştu

BAŞKAN ÇERKEZ ŞOFÖR KOLTUĞUNA GEÇTİ, ÖĞRENCİLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ