Başkan Alper Yeğin, okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı

Başkan Alper Yeğin, okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı

2024-2025 yılı Eğitim Öğretim Haftası Kutlama Programı Belediye Başkanımız Alper Yeğin’in katılımıyla Yahya Kemal Beyatlı ilkokulu’nda düzenlenen etkinlikle başladı.

9 Eylül Pazartesi günü gerçekleşen programa Başkanımız Alper Yeğin’in yanı sıra Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, İlçe protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Programda söz alan Başkanımız Alper Yeğin,  daha iyi şartlarda eğitim verebilmek için yerel yönetimler olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarının altını çizerek yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi.

Başkanımız Alper Yeğin Konuşmasında "Eğitim çok önemli bir şey. Hayatımızın en önemli parçası, ülkemizin en önemli meselesi.. Eğitimin nitelikli olması, çocuklarımızın iyi eğitim alması çok kıymetli bir şey.Biz Sancaktepe Belediyesi olarak Sancaktepe özelinde eğitime yönelik çok ciddi çalışmalar yağıyoruz. Tabi ilçemiz merkezi ilçe olma potansiyeline sahip, nüfus yoğunluğumuz var,  daha fazla okula ihtiyacımız var. Bu konuda ilçe milli eğitimimiz, kaymakamlığımız, ilgili bakanlıklarımız elinden gelen gayreti gösteriyor. Bizler de belediye olarak eğitimi destekleyecek çalışmalar yapıyoruz. Şu anda Sancaktepe Belediyemiz olarak 13 tane kreşi var, 10 tane kreşin inşaatı da bu sene bitmiş olacak. Belediyemiz bilgi evlerinde, kütüphanelerde ücretsiz eğitim veriyor. Geleceğimizin Aydınlık Türkiye’bib teminatı gençlerim eğitimine yönelik çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Okul bahçesinde düzenlenen tören öğrencilerin halk oyunu ve dans etkinliklerinin ardından ilçe protokolü ile  sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet eden Başkanımız Alper  Yeğin öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir eğitim dönemi temennisinde bulundu.