• BIST 100

    10565,74%-0,59
  • DOLAR

    42,17% -0,01
  • EURO

    49,02% -0,28
  • GRAM ALTIN

    5558,99% -1,71
  • Ç. ALTIN

    9196,59% -3,17

AVRUPA’DAN ÜMRANİYE’YE DÖRT MADALYA BİRDEN

AVRUPA’DAN ÜMRANİYE’YE DÖRT MADALYA BİRDEN

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde şampiyon oldu.

AVRUPA’DAN ÜMRANİYE’YE DÖRT MADALYA BİRDEN

Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Ömer Ege Budur önemli bir başarıya imza atarak, Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası Yıldızlar kategorisinde şampiyon oldu. Ayrıca Nandao kategorisinde de üçüncülük elde ederek çift madalya ile döndü. Zeynep Bayer ise büyükler kategorisinde iki üçüncülük madalyası aldı.

Bugüne kadar farklı dallarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok önemli başarı elde eden Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, 14-17 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen ve 600 sporcunun katıldığı Wushu Kung-Fu Avrupa Şampiyonası’nda dört önemli başarı kaydetti. Ömer Ege Budur, Yıldızlar Tiger Claw kategorisinde şampiyonluğu göğüslerken, Nandao kategorisinde de üçüncülük elde etti. Yine kulüp sporcularından olan Zeynep Bayer ise büyükler Sun Style Taichi ve Chen Still Fan kategorilerinde üçüncü oldu.

Başkan Yıldırım Şampiyonları Makamında Ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Wushu Avrupa Şampiyonası’nda şampiyonluk ve üçüncülük madalyalarını kazanan Ümraniye Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak teşekkür etti. “Sporcuların gösterdiği başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu” söyleyerek söze başlayan Başkan Yıldırım, “Sporcularımıza gerek tesis noktasında, gerekse malzeme noktasında her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Yaptığımız bu desteklerin meyvelerini de sporcularımızın başarılarıyla topluyoruz. Sporcularımız aldığı derecelerle bizlere büyük gurur yaşattı. Başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.



Hedef Ağız ve Diş Kliniği 3. Şubesi İle Büyümeye Devam Ediyor

Çekmeköy Belediyesi'nden Şehitler İçin Mevlid ve Lokma İkramı

Başkan Çerkez Sultançiftliği Mahallesi’nde Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Sarıcaoğlu Küplüce Pazarında Esnaflarla Hasbihal Etti

ÜSKÜDAR MİSİAD'IN YENİ BAŞKANI BURHAN MAKIROĞLU OLDU

ÇEKMEKÖY’DE 8 YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

AK Parti Ekşioğlu Mahalle Teşkilatı Şehitler İçin Kur'an Okuttu

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN HAYATA DEĞER KATAN DESTEK: ENES’İN AZİM DOLU HİKÂYESİ

ÜMRANİYE’DE ARA TATİL COŞKUSU: ÇOCUKLAR “TENEFFÜS”TE BULUŞUYOR

‘Geleceğe Nefes, Toprağa Umut’ Etkinliğinde Fidanlar Toprakla Buluştu

7 Yaşındaki Poyraz'dan Başkan Çerkez'e Hayal Dünyası Anlatımı

Çekmeköy Kent Konseyi'nden Anlamlı Bir Etkinlik

ÜMRANİYE KİTAP GÜNLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İLE KALYON VAKFI İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÜMRANİYE’DE “KÜTÜPHANE PROJESİ” PROTOKOLÜ İMZALANDI

CEMİL MERİÇ AKTİF YAŞ AL MERKEZİ’NDE KASIM AYI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

Başkan Orhan Çerkez Palamut Deresii Etüt Çalışmalarını İnceledi

Başkan Çerkez Spor ve Yaşam Kompleksi İnşaatını İnceledi

MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DAYANIŞMA

21. GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI’NDA ÖDÜL ALAN ESERLER SANATSEVERLERLE BULUŞTU