• BIST 100

    9577,46%-1,12
  • DOLAR

    33,98% 0,27
  • EURO

    37,84% 0,66
  • GRAM ALTIN

    2819,70% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4560,04% 0,75

ASİAD Ödül Gecesine 'Otizm Farkındalığı' Damga Vurdu

ASİAD Ödül Gecesine

Geleneksel olarak düzenlenen Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası (ASİAD) ödül gecesine 'Otizm Farkındalığı' damga vurdu.Önemli simaların katılımıyla gerçekleştirilen geceye yoğun ilgi oldu.

ASİAD Ödül Gecesine 'Otizm Farkındalığı' Damga Vurdu
Geleneksel olarak düzenlenen Anadolu Birleştirici ve Sanayici İş Dünyası (ASİAD) ödül gecesine 'Otizm Farkındalığı' damga vurdu.
ASİAD’ın muhteşem gecesinde siyaset, sanat, spor, bürokrasi ve iş dünyasından önde gelen konukları boy gösterdi.
Önemli simaların katılımıyla gerçekleştirilen geceye yoğun ilgi oldu. Genel Başkan Yücel Yalçınkaya konuklarla tek tek ilgilendi.
Gecede, 'Otizm Farkındalığı', KKTC’nin mutlu barış harekatının 50. yılı ve Filistin Gazze’de yaşanan insani kriz gibi önemli konular ele alındı ve başarı ödülleri sahiplerini buldu.
Geceye Üsküdar Üniversitesi Yönetim Kurulu Başkanı Profesör Doktor Nevzat Tarhan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Azerbaycan Milletvekili Vugar İskenderov, İstanbul Milletvekili Yavuz Ali Ağıroğlu, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Ümraniye Kaymakamı Abdullaziz Aydın, TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Seyfettin Yıldırım, Ümraniye Kent Konseyi Başkanı Muammer Varlı, Çekmeköy Belediyesi Kent Konseyi Başkanı olmak çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi, bürokrat, yabancı ülke konsolosu, muhtarlar, meclis üyeleri ve  iş dünyası temsilcileri katıldı.
Başkan Yücel Yalçınkaya “Bizi izlemeye devam edin”
Ödül gecesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı. Gecenin en görkemli gösterisi, Azerbaycan Kültür Merkezi Dans Grubu'nun sergilediği 'Sarı Gelin' performansı oldu ve büyük ilgiyle izlendi. Gösterinin ardından açılış konuşmasını yapan ASİAD Kurucu Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya, katılımlarıyla onurlandıran tüm konuklara teşekkür etti. Yalçınkaya, ASİAD ailesinin her geçen gün daha da güçlendiğini ve büyüdüğünü belirterek, “Bu gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm ASİAD üyelerine teşekkür ediyorum; her biri gurur verici işlere imza atıyor. ASİAD’ı bundan sonraki süreçte daha yakından takip etmenizi öneririm” şeklinde konuştu.
Başkan Yalçınkaya, ASİAD olarak hiçbir siyasi partiden destek almadan faaliyetlerini sürdürdüklerini ve bu tür etkinlikleri düzenlediklerini vurguladı. “En büyük destekçimiz büyük ASİAD ailesi ve gönülden bağlı dostlarımız” dedi. Geceye katkıda bulunan tüm katılımcılara teşekkür eden Yalçınkaya, Türkiye’nin milli ve yerli bir sivil toplum kuruluşu olarak, devletimizin yanında durarak PKK, FETÖ ve her türlü terör örgütü ile bunların işbirlikçilerine karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. “Bundan sonraki süreçte herkesin ASİAD’ı daha yakından takip etmesini ve desteklemesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



HALKIN BELEDİYESİ ÇİFTÇİNİN YANINDA

Sancaktepe’de ‘Avrupa Hareketlilik Haftası’ etkinlikleri başladı

Cemalettin Torun'un Mutlu Günü

ÇOCUKLAR, ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ YAZ KAMPLARINDA OKULA HAZIRLANDI

SOKAKTAKİ CANLAR SİZE SESLENİYORLAR: YUVA ARIYORUM

Sancaktepe'de 49 Hak Sahibi Tapularına Kavuştu

BAŞKAN ÇERKEZ ŞOFÖR KOLTUĞUNA GEÇTİ, ÖĞRENCİLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

İSTİHDAM MASASI İŞ ARAYANLARI VE İŞVERENLERİ BULUŞTURUYOR

Başkan Alper Yeğin, okulun ilk gününde öğrencileri yalnız bırakmadı

ÜMRANIYE BELEDIYESI'NDEN ÜNIVERSITELI GENÇLERE BÜYÜK DESTEK

Cüneyt Ilgın'ın Mutlu Günü

Duygularınıza yenilmeyin, önce bilgiyi teyit edin!

KIZILAY EĞİTİM YARDIMLARIYLA 85 BİN ÖĞRENCİYE DESTEK OLUYOR

ŞİDDET GÖREN OTİZMLİ GENCE BAŞKAN ÇERKEZ SAHİP ÇIKTI

Kumar Bağımlılığı Hastalığının Çözümü: Yeşilay Danışmanlık Merkezleri (YEDAM)

TÜSEKON Heyetinden Ankara Çıkarması

ÜMRANİYE BELEDİYESİNDEN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ

YEŞİLAY’IN KURUCUSU ORD. PROF. DR. MAZHAR OSMAN, MEZARI BAŞINDA ANILDI

DEPREMZEDE ÖĞRENCİLER KIZILAY’IN ÇAMKORU KAMPI’NDA BULUŞTU

MESAM KIBRIS'TA TEMSİLCİLİK AÇIYOR

Sancaktepe’de Festival Coşkusu Yaşandı