Tarih: 11.01.2023 12:15

Alper Yeğin'den Anlamlı Kutlama

Facebook Twitter Linked-in

Alper Yeğin'den  Anlamlı Kutlama               

Eski CHP Sancaktepe İlçe Başkanı ve  halen İBB'de Metro A.Ş Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevinde bulunan ve yine aynı zamanda bir Sancaktepeli olan Alper Yeğin 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki yerel medya mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.              

Eskiden beri yerel basın mensuplarına değer veren ve bu değeri bugün de unutmayarak gazetecileri özel günlerinde onların bir nebzede olsa da gönüllerini hoş tutan Alper Yeğin Başkana teşekkür eden gazeteciler, Başkan Yeğin'i bu davranışından dolayı takdir ettiler.                    

Programda kendi geçmişi ve siyasi mazisi ile ilgili kısa bilgi veren Yeğin, İBB çalışmaları ve hizmetleri konusunda da basın mensuplarına detaylı açıklamalarda bulundu.                

Basın mensuplarının sorularına da cevap veren Başkan Yeğin, '2024'deki yerel seçimlerde aday mısınız?' Sorusuna, "Hayır ben aday değilim. İnşaallah ben Sancaktepe'ye belediye başkanı olacağım. Çünkü benim en büyük hayalim yaşadığım bu şehre hizmet etmektir" dedi.    

Daha sonra program günün anısına hediye takdimi ve Gazeteci Musa Has tarafından kendisine gazetecilik mesleğine katkısı ve başarılı çalışmalarından dolayı bir Onur Belgesi verildi ve ardından  hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —