• BIST 100

    17339,86%0,88
  • DOLAR

    45,89% 0,46
  • EURO

    53,42% -0,04
  • GRAM ALTIN

    6717,94% 0,02
  • Ç. ALTIN

    10796,08% 0,00

22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARI'NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARI

Yeteneklerini sergileyip başarı elde eden genç sporcular, ödüllerini Başkan İsmet Yıldırım ve protokolün elinden aldı.

22 BİN ÖĞRENCİNİN KATILDIĞI SPOR OYUNLARI'NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU


Ümraniye Belediyesi tarafından 13 ayrı branşta düzenlenen ve 22 bin öğrencinin katıldığı 16’ncı Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları’nın kapanış ve ödül töreni gerçekleşti. Başkan İsmet Yıldırım, sporculara ödüllerini takdim ederek, “Ümraniye’de sporu yeni bir seviyeye getirdik” dedi.


Ümraniyeli on binlerce sporcu bugün düzenlenen 16. Geleneksel Ümraniye Spor Oyunları’nda ödüllerini aldı. Ümraniye Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ümraniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen spor oyunları kapanış ve ödül töreni, Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Spor oyunlarına ilçedeki resmi ve özel ilkokul, ortaokul, lise ve dengi 158 okuldan, 22 bin öğrenci katıldı. Minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kız ve erkekler olarak ayrı ayrı 13 ayrı branşta müsabakalar düzenlendi. Yeteneklerini sergileyip başarı elde eden genç sporcular, ödüllerini Başkan İsmet Yıldırım ve protokolün elinden aldı.

“Mutlaka bir spor veya sanat dalıyla ilgilenin ki farkındalığınız oluşsun”

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım programda bir konuşma gerçekleştirerek, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte yapımını tamamlayıp birkaç ay önce hizmete açtığımız Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Salonu’muzda Geleneksel Spor Oyunları’mızın ödül töreni için bir aradayız. İnşallah bu tür spor salonlarımızın sayısı giderek artacaktır” dedi. Sporculara önemli nasihatlerde bulunarak konuşmasını sürdüren Başkan İsmet Yıldırım, “Gençler; hırsınız olsun. Kaybetme korkunuz olmasın. Ama hırsınız, aklınızın önüne geçmesin. Mutlaka bir spor veya sanat dalıyla ilgilenin ki farkındalığınız oluşsun. Sizlere daha iyi imkânlar sunmak için biz de var gücümüzle çalışarak, Ümraniye’de sporu yeni bir seviyeye getirdik. 30 ayrı dalda gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. 130 bine yakın öğrencimiz var. Ve en az 50 bini sporla ilgileniyor. Temennimiz tüm öğrencilerimizin sporla ilgilenmesidir” dedi. Başkan İsmet Yıldırım, son olarak turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.



Esat Kalay'dan Bayram Öncesi Vatandaşlara Ziyaret

Çekmeköy Belediyesi Bayram Öncesi İbadethaneleri Temizledi

ÇEKMEKÖY AK PARTİ'DEN VATANDAŞLARA BAYRAM ÖNCESİ ZİYARET

Başkanı Hüseyin Çakmak’dan Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Feyzullah Torlak Çoçuklara Milli Forma Hediye Etti

Başkan Torlak Demokrasi Caddesi'nde Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başkan Yalçınkaya Tezgah Başına Geçerek Döner Yaptı

Çekmeköy Belediyesi Bayramda Mezar Ziyaretleri İçin Arçaç Tahsis Etti

Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Yolda

Serkan Çelikel'den Emniyet Müdürü Şen'e Sivas Hatırası İsimlik

Sivas Vadi Federasyonu'ndan Öğerencilere Bayram Harçlığı

Başkan Çerkez Personelle Bayramlaştı

Ahmet ziyauddin Gümüşhanevi Hazretleri Güyad tarafından Anıldı

AK Parti İstanbul İl Teşkilatından İlçeler Arası Veleybol Turnuvası

ÜMRANİYE’DE 19 MAYIS BAYRAMI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

OKULLAR ARASI SATRANÇ TURNUVASI’NDA ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Çekmeköy İYİ Parti'den 19 Mayıs Yürüyüşü

Ekrem Karaçöl ve Esma Tiryakioğlu Saha Çalışmalarını Sürdürüyor

Genç Bilardocular Derneği Çalışmalara Başladı

İstanbul Valisi Çekmeköy Kitap Fuarının Açılışını Yaptı

“YÜNDEN YÜREK” KEÇE İŞLEME SERGİSİ TAKSİM’DE SANATSEVERLERLE BULUŞTU