Ümraniye AK Parti'den Yağmurdan Zarar Gören Vatandaşlara Ziyaret
İstnabul'u etkisi altına alan ve son elli yılın en büyük ve yoğun yağışını alarak birçok vatandaşın zarar görmesine neden olan su baskınları ile ilgili AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı zarar gören vatandaşları ziyaret etti.
“Birlikte aşacağız, birlikte yaralarımızı saracağız” diyerek yola çıkan İlçe yöneticileri vstandaşları yerinde ziyaret edip istek ve taleplerini dinlediler.
İlçe Bsşkanlığından yapılan açıklamada; "İstanbul’da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızı, Ümraniye Necip Fazıl Mahallemizde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
Zor günlerden geçen hemşehrilerimizin acılarını ve sıkıntılarını paylaştık; yalnız olmadıklarını, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ettik. Yaşadıkları sorunları dinleyerek elimizden gelen desteği sunmak ve sıkıntılarına çözüm bulmak adına gayret gösterdik.
Bu vesileyle İl Başkanımızın, İlçe Başkanımızın ve Belediye Başkanımızın selamlarını, geçmiş olsun dileklerini kıymetli vatandaşlarımıza ilettik.
Bizler biliyoruz ki birlik ve beraberliğimiz, en zor günlerde en büyük gücümüzdür. Böylesi zamanlarda önemli olan yalnızca yaraları sarmak değil, gönüllere dokunmak, umut olmak ve hiçbir vatandaşımızın kendisini yalnız hissetmemesini sağlamaktır.
Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, en kısa zamanda yaraların sarılmasını ve hayatın yeniden huzurla normale dönmesini temenni ediyorum" denildi.