Menü Merkezden Haber
Tarih: 07.04.2026 22:36
Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün

Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün

Facebook Twitter Linked-in

Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün 

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Dr. Av. Mehmet Sarı ve KADEM Genel Başkanı Av. Canan Sarı'nın evlatları Murathan ile Emine Bahar'ın düğünü siyaset dünyasının önemli isimlerini buluşturdu.

Seçkin bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde siyasi bir değerlendirme yapılmasının da yolu sağlandı.

Sarı ve Kaya ailelerinin mutlu gününde, AK Parti'nin üst düzey isimleri ile teşkilat mensupları bir araya gelerek genç çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Düğün törenine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve İl Başkan Yardımcısı Gıyaseddin Gergin, ve Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Akdana ile birlikte birçok teşkilat mensubu katıldı. Düğün vesilesi teşkikatın çalışmaları sahadaki durumlar ve vatandaşların AK Parti hakkında görüş ve düşüncekerinin de müzakeresi yapıldı.




Orjinal Habere Git
Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün Siyaset Dünyasını Buluşturan Düğün
— HABER SONU —