Çekmeköy AK Parti'den Beyaz Baston Farkındalığı
Çekmeköy AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı saha çalışmaları kapsamında 15 Ekim Beyaz Baston farkındalık Günü münasebetiyle Çekmeköy'deki 21 Mahallede engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor.
Çekmeköy AK PARTİ ilçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve Engelli Komisyon Başkanı Erol Kotan 15 Ekim Beyaz Baston Günü nedeniyle 21 mahallede görme engelli vatandaşlarımızı tek tek ziyaret edip dertlerini dinledi.
Ziyaretler ile ilgili olarak konuşan Kotan, "Sosyal Politikalar başkanlığı olarak her daim Çekmeköy'de ve mahallelerimizde engelli vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam edecek ve onların sıkıntılarını çözme yolunda gayret sarf edeceğiz" dedi.