Menü Merkezden Haber
Tarih: 02.08.2026 16:41
Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya'ya Yeni Görev

Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya'ya Yeni Görev

Facebook Twitter Linked-in

Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya'ya Yeni Görev

Asiad Genel Başkanı ve aynı zamanda bir medya kuruluşu imtiyaz sahibi olan Yücel Yalçınkaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile yeni bir göreve layık görüldü.

Türkiye'nin önemli medya kuruluşlarından olan Türk İnternet Medya Birliği'nin (TİMBİR) genel başkan yardımcılığı görevini üstlenerek adından söz ettiren Yücel Yalçınkaya'ya yeni görevi ile ilgili birçok kişiden tebrik ve kutlama mesajı geldi.

Yeni görevi ile ilgili bir açıklama yapan Başkan Yalçınkaya; "Değerli dostlarım, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla kurulan Türk İnternet Medya Birliği’nin (TİMBİR) 27 Temmuz 2026 tarihinde gerçekleştirilen 2. Olağan Genel Kurulu’nda Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiş olmanın büyük onur ve gururunu yaşıyorum.

Şahsıma duyulan güven ve teveccühten dolayı başta TİMBİR Genel Başkanımız Sayın Dr. Süleyman Basa olmak üzere yönetimimize ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

ülkemize, medya camiamıza ve Birliğimize faydalı hizmetlerde bulunmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz"dedi.




Orjinal Habere Git
Asiad Genel Başkanı Yücel Yalçınkaya'ya Yeni Görev
— HABER SONU —