Anadolu’nun Yöresel Lezzetleri ve Kadın Emeği Çekmeköy’de Buluştu!
Çekmeköy Belediyesi farklı ve anlamlı bir etkinlik yaparak kadın emekçilerine ev sahipliği yaptı.
Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda pazar gününe kadar devam edecek olan etkinlikte, Anadolu’dan Çekmeköy’e Yöresel Ürünler ve Kadın Emeği ürünleri satışa sunulacak.
‘Yöresel Ürünler ve Kadın Emeği Pazarı’nı ziyaret eden Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez stantları gezdi ve vatandaşlarla sohbet etti.
Anadolu’nun dört bir yanından gelen yöresel lezzetlerin, el emeği göz nuru ürünlerin ve kültürel değerlerimizin bir araya geldiği pazar, ziyaretçilerine yöresel ürünleri keşfetme ve kadınların el emeğiyle hazırladığı birbirinden özel ürünleri yakından görme fırsatı sunuyor.
Kadın emeğini destekleyen ve Anadolu’nun zengin kültürel mirasını yaşatan bu güzel etkinlik, 25 Ekim Pazar gününe kadar 10.00–19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.