Menü Merkezden Haber
Tarih: 15.03.2026 20:50
Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu

Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu

Anadolu Yakası Ordulular Derneği (ANAORDER) tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar programında iş, siyaset ve STK dünyası bir araya geldi.

İftar programı Kur'anı Kerim okunması ve geçmişlerimiz için dua yapılması ile başladı. Daha sonra ezanla iftarlar açıldı.

Dernek Merkezinde gerçekleşen iftar programına Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Varlı, MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Tahsin İnce'nin yanısıra meclis üyeleri, siyasiler, muhtarlar, STK Başkanları ve Ordulular katıldı.

Anaorder Bsşkanı Cemal Genç burada yaptığı konuşmada, katkı ve desteklerinden dolayı Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'e ve iftar programına katılım sağlayan konuklara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fevzi Varlı ise, Belediye Başkanı Orhan Çerkez'in yoğun programlarından dolayı katılamadığı için selamlarını iletti ve konuklara hayırlı iftarlar diledi ve konukların Kadir gecesi ve bayramlarını kutladı.

Katılımın çok olması nedeniyle alt kattaki salonda da misafirler için yer hazırlandı. Program hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve Has Medya Ajans Sahibi Musa Has tarafından Anaorder Başkanı Cemal Genç'e Onur Belgesi takdimi ile son buldu.




Orjinal Habere Git
Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu Anadolu Yakasındaki Ordulular İftarda Buluştu
— HABER SONU —