YUMURTALIK KANSERİNE NEDEN OLAN 9 RİSK FAKTÖRÜ

Op. Dr. Fatih Dinçer “8 Mayıs Dünya Yumurtalık Kanseri Farkındalık Günü” nedeniyle yumurtalık (over) kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.

Uzmanlar uyarıyor! ‘Saman nezlesi’ olarak da bilinen mevsimsel alerjik rinit zamanı!

Üsküdar Üniversitesi NPİSTANBUL Hastanesi Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi K. Ali Rahimi, alerjiler hakkında bilgi vererek, tedavisi konusunda da değerlendirmede bulundu.

BAHAR AYLARINDA ASTIM TETİKLENİYOR!

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Süha Alzafer'den,astım ataklarına karşı 10 bahar önerisi!

YUMURTALIK KANSERİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN 8 ÖNEMLİ NOKTA!

Prof. Dr. Serkan Erkanlı 8 Mayıs Dünya Yumurtalık (Over) Kanseri Farkındalık Günü kapsamında yaptığı açıklamada, yumurtalık kanseri hakkında bilinmesi gereken 8 önemli noktayı anlattı, çok önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.

ÇEKMEKÖY SOĞUKPINAR MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEŞEKKÜR

Soğukpınar Mahalle sakinleri kötü koku ve olumsuz hijyen kuralları nedeniyle bu yıl kurban satış ve kesim alanının mahallerinde kurulmaması yönünde talep ve isteklerini yerine getiren Başkan Çerkez’e teşekkür etti.

HALK İSTEDİ BAŞKAN YAPTI! SOĞUKPINAR KURBAN SATIŞ VE KESİM ALANI KURULMAYACAK

Geçtiğimiz yıllarda Soğukpınar Mahallesi’ne kurulan ve vatandaşlardan tepki alan kurban satış ve kesim alanı vatandaşlardan gelen yoğun istek ve talep üzerine bu yıl kurulmayacak.

YÜRÜRKEN GELEN ANİ BACAK AĞRISINA DİKKAT! Vitrin Hastalığı nedir? Nasıl belirti verir? Kimlerde görülür? Nasıl tedavi edilir?

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Uğur Cangel, Vitrin Hastalığının mutlaka zamanında teşhis edilerek tedavi edilmesi gerektiğine dikkat çekiyor.

Orta Yaş Krizi Nedir? Nasıl Atlatılır ?

Uzman Klinik Psikolog Kaan Üçyıldız konu hakkında önemli bilgiler verdi.

Sorumluluk Almaktan Neden Kaçınılır ?

Uzman Psikolojik Danışman Şura Saka konu hakkında önemli bilgiler verdi.

TİROİD KANSERİNİN 5 BELİRTİSİNİ ÖNSEMSEYİN

Memorial Sağlık Grubu Medstar Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’nden Op. Dr. Barış Özcan, tiroid kanseri hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.

Siyaset Bilimci Sabri Şenel Gündemi Değerlendirdi

3 Mayıs Basın Günü, Türkçülük Günü, 1 Mayıs olayları, yerel seçimler ve ekonomik gelişmeler gibi güncel konuların konuşulduğu ve gündemle ilgili sorulara cevaplar veren Sabri Şenel, çarpıcı ve ilginç açıklamalarda bulundu.

KONTROLSÜZ EGZERSİZ BU SORUNLARA YOL AÇABİLİYOR!

Doç. Dr. Işıl F. Kartaloğlu çevrimiçi, kontrolsüz egzersizin yol açabildiği sorunları anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.

RANTÇILAR KAYBETTİ, ÇEKMEKÖY’ÜN ÇOCUKLARI KAZANDI

Çekmeköy Belediyesi, Başkan Orhan Çerkez önderliğinde ilçenin kanayan yaralarından biri olan Çocuk Parkı’nın Benzin İstasyonuna dönüştürülmesi olayını da çözdü.

ÇOCUKLARDA HIRÇINLIK DEMİR EKSİKLİĞİ İŞARETİ OLABİLİR

Memorial Şişli Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Atila Tanyeli, demir eksikliği anemisi ve tedavisi hakkında bilgi verdi.

LÖSEMİ HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN 8 ÖNEMLİ NOKTA!

Doç. Dr. Sema Aylan Gelen, lösemi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.