Musa Has


Siyaset Hız Kazandı

31 Mart yaklaştıkça siyasette hız kazanmaya başladı. Aday listelerinin seçim kuruluna verilmesi ile birlikte daha da hız kazanacak.


31 Mart yaklaştıkça siyasette hız kazanmaya başladı. Aday listelerinin seçim kuruluna verilmesi ile birlikte daha da hız kazanacak.                                                                                                 

Siyasi partilerin aday açıklamalarının ardından isimleri belli olan adaylar saha çalışmalarına çoktan başladı bile.                                                                                                                                                     

Cumhur ittifakı ile Millet ittifakı adaylarının mücadelesine sahne olacak seçimlerde kıyasıya bir yarışa  şahit olacağız.                                                                                                                                     

Muhalefet her ne kadar umutlu çalışsa da iktidar kanadı da bir o kadar endişeli ve temkinli bir tavır sergilemekte. Bizim toplum içinde gördüklerimiz şu ki: iktidara destek vermiş bazı seçmenlerde bazı sebeplerden dolayı bir memnuniyetsizlik gözleniyor. Bu memnuniyetsizlikte herkesin kendine göre haklı sebepleri var. Hatta gönlü yine orada olup da bunlara bir ders vermek lazım diyenlerde azımsanmayacak kadar çok. Lakin muhalefete bakınca bu sefer de bir korku psikolojisine kapılıyor seçmenler. Muhalefete de tam güvenemiyor. Çünkü muhalefet topluma tam bir güven hissettiremedi. Bu yüzden birçok seçmen sandıkta karar verebilir.                                                                                                                               

Gerek siyasi parti genel başkanlarının ve gerekse adayların hata yapmamaları ve ciddi bir performansla çalışıp halka dokunmaları sonuca müspet etki yapacaktır.                                                          

Sonuç olarak diyebiliriz ki: Güven verebilen, halka samimi ve sıcakkanlı yaklaşanların bu seçimlerde şansı artacağı kanaati var bende...