Seyfullah Cihad


Halk birleşti, muhalefet ise neyin peşinde?

Arzi ve semavi musibetler karşısında ne yazık ki, vatandaşımızın büyük çoğunluğu her zaman olduğu gibi, bu musibetlerin getirmiş olduğu yaraları sarma konusunda birlik olduğu halde,


Halk birleşti, muhalefet ise neyin peşinde?

Arzi ve semavi musibetler karşısında ne yazık ki, vatandaşımızın büyük çoğunluğu her zaman olduğu gibi, bu musibetlerin getirmiş olduğu yaraları sarma konusunda birlik olduğu halde, Türkiye’deki muhalefetin ve onların peşinde giden bir takım ahmak güruhun tavrını görünce artık hayret içinde olmuyorum. Çünkü huylu huyundan vazgeçmiyor. Bunların amacının her zaman üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunu biliyoruz.

Her insanın mutlaka zayıf bir damarı olur. Düşman, insanın bu zayıf damarından yaklaşır ve onu kendine bağlar. Bunların başında da şahsi menfaat elde etme, şan, şeref ve şöhretpestlik ile makam sevgisi gibi şeyler vardır. Tarihi incelediğimizde bu damarlar yüzünden, dış düşmanların tesiri altında kalanlar ve onların emrine girenler tarafından birçok devlet yıkılmıştır.

Bugün bakıyoruz ülkemiz peryodik olarak bir orman yangınları karşısında mücadele etmektedir. Bu yangınların ülke genelinde bir anda çıkması ve farklı bölgelerde bir anda ortaya çıkması yüzde doksan sabotaj olduğu konusunu gündeme getirmiştir ve kimlerin bunu yaptığı konusu ise az çok bilinmektedir. Fakat buna rağmen, bunu bilerek ve art niyetli olarak farklı noktalara çekmeye çalışan birtakım kimseler vardır. Bunlar sırf olayı çarpıtmak ve algı yaparak vatandaşları aldatma peşindedirler.

Şu kafaya bak! Bre ahmak! Neymiş, buralar rant için yakılmışmış. Ancak sen o akılsız beynini ve üçbeş ahmağı kandırırsın. Her şey ayan beyan ortada iken, bunlar ve bunun gibiler 15 Temmuz için de tiyatro demişlerdi ve bunlar ay zihniyet ve aynı kafa.