• BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Ümraniyelilerin Yeni Buluşma Adresi Saat Kulesi Hizmete Açıldı

Ümraniyelilerin Yeni Buluşma Adresi Saat Kulesi Hizmete Açıldı

Başkan Hasan Can´ın 2004´ten bu yana ilçeye yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler, Ümraniye´yi İstanbul´un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Bu kapsamda 450´nin üzerindeki kalıcı esere, Saat Kulesini de ekleyen Ümraniye Beledi

Ümraniyelilerin Yeni Buluşma Adresi Saat Kulesi Hizmete Açıldı

Başkan Hasan Can´ın 2004´ten bu yana ilçeye yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler, Ümraniye´yi İstanbul´un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Bu kapsamda 450´nin üzerindeki kalıcı esere, Saat Kulesini de ekleyen Ümraniye Belediyesi, ilçeye ayrı bir vizyon kattı.

Başkan Hasan Can´ın 2004´ten bu yana ilçeye yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği projeler, Ümraniye´yi İstanbul´un parmakla gösterilen ilçelerinden biri hâline getirdi. Bu kapsamda 450´nin üzerindeki kalıcı esere,  Saat Kulesini de ekleyen Ümraniye Belediyesi, ilçeye ayrı bir vizyon kattı.

Ümraniye 15 yıl önce çağın gerisinde kalmış, gelişemeyen ve birçok sorunu olan bir ilçeydi. 2004´te yapılan yerel seçimleri kazanarak göreve gelen Başkan Hasan Can ve ekibi gece gündüz demeden çalışarak Ümraniye´yi marka bir kente dönüştürdü. Bu çalışmalar doğrultusunda Ümraniye Belediyesi, tarihte yapılmış ve günümüzde de şehirlerimizin simgeleri haline gelmiş olan saat kulelerine benzer nitelikte bir Saat Kulesini de ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşıyor. Çok kısa bir süre içerisinde yapımı tamamlanarak bugün hizmete açılan Saat Kulesi Anıtı ilçenin sembollerinden biri olması öngörülerek kültürel mirası gelecek nesillere aktarmayı amaçlıyor.

Ümraniye Metro Çarşı Durağında gerçekleşen Saat Anıtı açılışına AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile Eşi Saliha Can, Türk Kızılayı Ümraniye Şube Başkanı Cemali Ergül, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Ümraniye Belediyesi Mehteran takımının gösterisiyle başladı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Şenocak kısa bir selamlama konuşması yaparak, Saat Kulesi hakkında teknik bilgi verdi. 15 yıldır ilçeye yaptığı hizmetlerin yanı sıra saat kulesini de ilçeye kazandırdığı için Başkan Hasan Can´ a teşekkür etti.

Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,?Ümraniye´ye 15 yıldan bu yana 450´nin üzerinde kalıcı eser kazandırmak nasip oldu? dedi. Kültürel faaliyetlere de dikkat çekerek konuşmasını sürdüren Başkan Hasan Can, ?Bir kütüphanenin rafını dolduracak kadar eser ürettik? dedi.  ?Bu şehrin ne kadar garibi gurabası varsa her birinin elinden tutmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. 3 tane sosyal marketimizi hizmete açtık. 10 bin ailemiz bu marketlerimizden istifade ediyor? dedi. 15 yıllık görev süresince Ümraniye´nin temel sorunlarını çözdüklerini dile getiren Başkan Hasan Can, ?Bizden sonra gelecek olan kardeşimizin de yapacağı çok iş var. Allah yar ve yardımcımız olsun? dedi. Yayalaştırma projesiyle trafiğe kapatılan Alemdağ Caddesi´nde devam eden projeler hakkında bilgi vererek konuşmasına devam eden Başkan Hasan Can, ?İlçemize simgesel şeyler yaptığınız zaman akılda daha çok kalır. Saat kulesinin olduğu bu yerde insanların artık buluşma noktalarından biri olacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum? dedi. AK Parti tüzüğü gereği 3 dönemi tamamlamasının ardından 31 Mart yerel seçimlerde aday olmayacağını ifade eden Başkan Hasan Can; ?Alnımız ak olarak geldik, inşallah alnımız ak olarak görevimizi teslim edeceğiz? dedi. Başkan Hasan Can son olarak, Yeni Zelanda da yapılan katliamı şiddetle kınadığını belirterek, ?Allah´ın laneti onların üzerine olsun. Rabbim şehitlere rahmet gazilere şifalar ihsan eylesin? dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş ise kısa bir selamlama konuşması yaparak, ?Cumanız mübarek olsun. 15 yıldır sayısını unuttuğumuz eserleri Ümraniye´ye kazandırarak, ilçeyi İstanbul´un en popüler ilçelerinden biri haline getiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can Başkanımıza çok teşekkür ediyorum? dedi ve Ümraniye´nin simgesi haline gelen bu saat kulesinin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum? dedi.

Program Başkan Hasan Can ve AK Parti MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş´ın açılış kurdelesini kesmesiyle son buldu.



Tuzla Belediyesi, KİPTAŞ 2. Etap Konutları’nda 2 Bin 500 kişilik sokak iftarı düzenledi

TEPE ÜSTÜ MAHALLE SAKİNLERİNE MÜJDE:DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

İFTAR SOFRASI ŞEHİT AHMET ÜVENÇ PARK'NDA KURULDU

ÇEKMEKÖY TABİAT OKULU ÖĞRENCİLERE KAPILARINI AÇTI

HEKİMBAŞI'NDA YENİ EVLERİNİ GÖREN KADINLAR:EVLERİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor

ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER

Yalçınkaya Ailesi'nden Geleneksel İftara Yoğun Katılım

Sivas Vadi Federasyonu İftarına Yoğun Katılım

BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE'DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI'NDA BULUŞUYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Birlik Dayanışma ve Dostluk iftarı düzenlendi.

Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı

Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

Sancaktepe Kaymakamlığı'dan Yetim ve Öksüz çocuklara Özel İftar

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Tuzla'da gençlere müjde: Genç Kart'ın 13. yılına özel çekiliş heyecanı

ÇEKMEKÖY NECATİ ALKAN SPOR VE KÜLTÜR MERKEZİ YENİLENDİ

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

Bir İnsan Bir Fikir Derneği Şehitler İçin İftar Programı Düzenledi

Dilaver Koç'un Annesi Hakka Uğurlandı