• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,73% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2496,47% 1,41
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

Türkiye Değişim Partisi Kuruluşunun 1. Yıldönümünü Kutlandı

Türkiye Değişim Partisi Kuruluşunun 1. Yıldönümünü Kutlandı

Türkiye Değişim Partisi'nin kuruluşunun birinci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.

Türkiye Değişim Partisi Kuruluşunun 1. Yıldönümünü Kutlandı

Türkiye Değişim Partisi'nin kuruluşunun birinci yıldönümü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.

Grand Cevahir Otel’de gerçekleştirilen programa Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün yanı sıra parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Programda Niran Ünsal’ın mini konserinden sonra, Sarıgül ile Ünsal birlikte pasta kestiler. Programda kısa bir selamlama konuşması yapan TDP İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, partililere çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Türkiye'nin ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçtiğini söyleyen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Türkiye'miz şu anda büyük sıkıntılardan geçiyor. Yarın sabahleyin ne olacağı belli değil. Pazartesi günü piyasalar açılınca ne olacağı belli değil. Maalesef, Cumhuriyet tarihinin ekonomik olarak en sıkıntılı günlerini yaşıyoruz. Asgari ücrete ne kadar zam yaparsanız yapın, dövizi durduramadığınız süre içerisinde, akaryakıt fiyatlarını durduramadığınız süre içerisinde, ham madde fiyatlarını durduramadığınız süre içerisinde dün yaptığınız zamlar, bugün maalesef ve maalesef pul oldu. Her evde hep söylerdim. Bugün tam zamanı; her evde tencere kaynıyor ama o tencerede artık et kaynamıyor, o tencerede artık maalesef ve maalesef dert kaynıyor. Bunların çaresi şu; şu anda yüzde 18 ile 22 arasında kararsız oy var. Bu seçmen iktidara küsmüş, diyor ki 'ben sana artık küstüm sana güvenim yok ama muhalefet partilerine de güvenim yok.' O zaman yeni bir enerjiye, yeni bir hayat sahasına ihtiyaç var. O yeni enerji, yeni hayat sahası, inşallah Türkiye Değişim Partisi olacak" dedi.

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki sorunların çözülmesinde partisinin önemli etkisi olduğunu söyleyen Mustafa Sarıgül, "Hiçbir endişeniz olmasın umutlu bakışlarınızı, boşa çıkarmayacağız. Hiçbir endişeniz olmasın, Türkiye Değişim Partisi gökyüzünde parlayan bir yıldızdır. Türkiye Değişim Partisi milletimizin ortak noktasıdır. Çünkü Türkiye Değişim Partisi sağı ve solu birleştirecek, milletin inşallah umudu olacaktır. Türkiye'mizin yeni bir değişime, yeni bir enerjiye ihtiyacı vardır. O enerjiyi de Allah'ım izin verirse, yurttaşlarımızın desteği ile sağlayacak olan partilerin en önemli noktasında biz olacağız. Türkiye'de çözülmesi gereken düğümler var. O düğümleri, biz çözeceğiz. Açılması gereken kapılar var, o kapıları inşallah biz açacağız. Türkiye'mize demokratik dünya ile biz buluşturacağız çünkü Türkiye Değişim Partisi bayrağına bağlı olanların, toprağına bağlı olanların, inançlarına saygı gösterenlerin partisidir. Türkiye Değişim Partisi bütün komşularımıza barış isteyen bir partidir. Hiç kimse açıklamadı, bir tek o açıklamayı Türkiye Değişim Partisi yaptı. Azerbaycan - Ermenistan arasındaki ilişkilerin çözülmesinde Türkiye Değişim Partisi önemli bir noktada oldu. İnşallah bütün komşularımızla da barış içinde olmayı sağlayacak parti Türkiye Değişim Partisi" dedi.



Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart seçimlerinin ardından İmamoğlu ve 26 CHP'li Belediye Başkanı Anıtkabir'i Ziyaret Etti