• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,73% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2496,47% 1,41
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71

Sancaktepe Belediyesi´nden Erhan Önal ve İlyas Tüfekçi´ye VEFA Gecesi

Sancaktepe Belediyesi´nden Erhan Önal ve İlyas Tüfekçi´ye VEFA Gecesi

Galatasaraylı eski futbolcular İlyas Tüfekçi ve Erhan Önal için Sancaktepe Belediyesi´nin organize ettiği yaşayan efsanelere vefa programı düzenlendi.

Sancaktepe Belediyesi´nden Erhan Önal ve İlyas Tüfekçi´ye VEFA Gecesi

Galatasaraylı eski futbolcular İlyas Tüfekçi ve Erhan Önal için Sancaktepe Belediyesi´nin organize ettiği yaşayan efsanelere vefa programı düzenlendi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Yaşayan Efsaneler İlyas Tüfekçi ve Erhan Önal Vefa Programı Levent´teki bir hotelde düzenlendi. Törene Erhan Önal kendisi katılırken, İlyas Tüfekçi ise rahatsızlığından dolayı kızı İlkim Tüfekçi katıldı. Vefa programında Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Galatasaray Sportif AŞ Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Galatasaraylı Sporcular Derneği Başkanı Levent Nazifoğlu, Galatasaraylı eski futbolcular Cüneyt Tanman, Muhammet Altıntaş, Taner Alpak, Bülent Alkılıç, Hakan Ünsal, Bülent Korkmaz ile davetliler yer aldı.

İsmail Erdem: ?Gönüllere taht kuran adamların hatırlamamız lazım?

İnsanların yaşarken değerinin bilinmediğini belirten Başkan İsmail Erdem, ?Öldükten sonra büyük adamdı denir. Gönüllere taht kuran adamların hatırlamamız lazım. Geçen yıllarda Turgay Şeren´e aynı güzellikte program yapmıştık. Eski dostlarıyla bir araya getirmiştik. Çok mutlu olmuştu. Daha sonra Necmi Tanyolaç ağabeyimizin gönlünü almıştık. Bugün yaşan efsaneler olarak Galatasaray, Fenerbahçe ve Milli Takım´da yıllarca futbola hizmetten sonra bugün burada misafir edelim, arkadaşlarıyla buluşsun, gönüllerini hoş edelim dedik? diye konuştu.

Belediye olarak spora büyük hizmetlerde bulunduklarını söyleyen Erdem, ?Belediye olarak spora hizmeti en önce hizmet görüyoruz. Yönetimde 9 yılımız. Türkiye´nin en fazla lisanslı sporcuları olan ikinci kulübüz. 21 bin lisanslı sporcumuz var. 17 farklı branşta 3 bin müsabakaya çıkan sporcumuz var. Futbol takımını amatörden aldık. 2. Lig Kırmızı Grup´ta 6. sırada bitirdik. Yukarıya çıkmayalım. Orası Anadolu´nun iyi takımlarının olsun diye düşünüyoruz. Amatör branşlara yönelik çok önemli atılımlarımız oldu. Özellikle güreşte önemli başarılarımız var. Uzak doğu sporlarında alt yapı oluşturduk. Nur Tatar bizim sporcumuz. Judo, basketbol, yüzmede ve farklı branşlara yönelik 3 bin sporcumuz bizimle beraber. 75 spor hocamız var. 20 ocakta spor bakanımızın da katılımı ile sporcu performansı laboratuvar açtık. 7-11 yaş arası çocukları oraya alıyoruz. Sporu ve sporcuları seviyoruz? şeklinde konuştu.

İlkin Tüfekçi: ?Değer görünmesinin hissetmesinin tarifi yok?

İlkin Tüfekçi ise gece babası İlyas Tüfekçi´nin katılmayı çok istediğini ve fakat zatürre başlangıca yakaladığı bir enfeksiyon olduğundan dolayı gelemediğini ifade ederek, ?Doktor götürmesen iyi olur dedi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, hastalık boyunca yanındaydı. Değer görünmesinin hissetmesinin tarifi yok. İyi ki bu gece düzenledi. 5 senelik bu hastalıklayız. Hep mücadele ediyor? dedi.

Geceye telefonla görüntülü dahil olan İlyas Tüfekçi, herkese sevgilerimi sunduğunu söyledi.

Çok güzel bir gece düzenlendiğini belirten Levent Nazifoğlu, ?Diğer kulüp ve başkanlarına bu konulara duyarlı olmasını diliyorum. Böyle birçok ev var. Bu evlere girmemiz lazım. Bu gece burada böyle bitmemeli. Bu insanlara sahip çıkmamız lazım. Maddi olarak de manevi olarak da destek olmalıyız? açıklamasını yaptı.

Mustafa Cengiz: ?Bir camiada vefa yoksa o camialar ölür?

Böyle bir anlamlı geceye davetiye aldığında çok duygulandığını vurgulayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, ?Biz bir camiayız. Acılar paylaştık azalır, sevinçler paylaştıkça çoğalır. Erhan Ünal 88 yılından beri tanırım. Mustafa Denizli ile tanıştığım bir insan. İlyas için de aynı. Erhan Önal, Türkiye geldiğinde Türk futbolunda bir devrim yaşandı. Almanya´dan gelen ilk Türk futbolcuydu. Neredeyse O dönemin Maradona´sıydı. Bir camiada vefa yoksa o camialar ölür. Sahiplenmemiz için teşekkür ediyorum. İsmail Erdemi tanıdığımdan beri şok yaşıyoruz. Sancaktepe´ye ilk gittiğimde çok şaşırdım. Çok düzgün bir kent olmuş. Spor aşağı insanı burada kutluyorum? değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından Cüneyt Tanman, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem´e üzerinde adı yazılı forma hediye etti. Gece iki eski futbolcunun yararına yapılan forma satışı ve Coşkun Sabah´ın konseri ile sona erdi.



Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti

31 Mart seçimlerinin ardından İmamoğlu ve 26 CHP'li Belediye Başkanı Anıtkabir'i Ziyaret Etti