• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

SAMİM (ÇEKSEM) AÇILIŞINA SİYASİLER AKIN ETTİ

SAMİM (ÇEKSEM) AÇILIŞINA SİYASİLER AKIN ETTİ

Çekmeköy´de faaliyet SAMİM (ÇEKSEM) Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği´nin yeni merkezi siyasilerin yoğun ilgisi ile açıldı.

SAMİM (ÇEKSEM) AÇILIŞINA SİYASİLER AKIN ETTİ
Çekmeköy´de faaliyet SAMİM (ÇEKSEM) Çekmeköy Serbest Meslek Mensupları Derneği´nin yeni merkezi siyasilerin yoğun ilgisi ile açıldı. Derneğin yeni yerinde müzik, resim ve Ebru gibi diğer sanatların icra edileceği sanat galerisi açılışına siyasi parti belediye başkan adayları, meclis üyesi adayları, muhtarlar, STK başkanları ve vatandaşlar katıldı. Özellikle resim ve Ebru sanatçılarının eserlerinin sergisinin gerçekleştirildiği tabloların açık artırma usulü satışı ilginç bir atışmaya sahne oldu. Gündemin yerel seçim olmasından dolayı siyasi parti adaylarının ilgi gösterdiği açılışa Çekmeköylü vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi. Açılış programına Ak Parti İlçe Başkanı Salih Kırıcı´yla birlikte katılan Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ile Demokrat Parti Adayı Hüseyin Avni Sipahi arasındaki atışma açılışta sürpriz gelişmeye neden oldu. Söz konusu açılış bir sanat galerisi olunca konuşmalar da bu yönde gelişti. Atışmalara vesile olan ise sanat galerisinin komplike bir sergi salonu yerine apartman katında açılması oldu.

Derneğin açılışında kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Av. Erman Çalışkan, derneğin amaçları ve çalışma ve projeleri konusunda katılımcılara bilgi verdi. kültür-sanat alanında gerçekleştirdikleri faaliyetleri anlatan Belediye Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel ise; Aziz Sancar Bilim Olimpiyatları gibi dünya çapında ses getiren çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Çekmeköy´ü ulusal ve uluslararası yarışmalarla dünya markası yaptıklarını ifade eden Yüksel´e cevap DP Adayı Hüseyin Avni Sipahi´den geldi.

Çekmeköy´de doğru dürüst bir kongre ve sergi salonu bulunmadığı için bu gibi sergilerin apartman katlarında sıkışmasına tepki gösteren Sipahi, daha önce görev yaptığı Beşiktaş´ı hatırlatarak Çekmeköy Belediyesi´nin ulusal yarışmaları neden ilçe dışında yaptığını sordu. Karşılıklı atışmaya sahne olan bu durum Şahmettin Yüksel´in, ?Çekmeköy adını dünyaya duyurmak için elbette İstanbul´un merkezine açılacağız? şeklindeki sözleriyle noktalandı.

Konuşmaların ardından geçilen açık artırma usulü tablo satışı ihalesi de Şahmettin Yüksel ile Sipahi´nin karşı karşıya gelmesine neden oldu. 2.500 TL´den satışına başlanan tablonun fiyatı 3.500 TL´yi geçmeyince Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel devreye girdi. Müzayedede 3 tablonun olduğunu söyleyen Yüksel, Saadet Partisi adayını da işaret ederek; ?Burada 3 partinin adayları var ve her birimize birer tablo düşer. 5´er bin lira verelim ve bu iş burada kapansın? dedi.

Bu teklife karşılık veren Sipahi ise 10´ar bin lira vermeyi teklif edince Şahmettin Yüksel tekrar devreye girdi ve ?Acele etme henüz yolun başındasın sen daha çok para harcayacaksın? çıkışında bulundu. Saadet Partisi adayının parasının olmayacağı da söylendikten sonra 3 tablo 15 bin liraya ve Şahmettin Yüksel ile Sipahi arasında 7.500 lira kardeş payı yapılmasına karar verilerek tartışmalara son verildi. Seyfettin Yıldırım´ın erken gelip gitmesi onun için büyük bir şans olarak görüldü.



ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi