• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

KÖKEN: "HER DERNEĞİMİZİN BİR KÖYÜNÜ KARDEŞ ŞEHİR YAPACAĞIM"

KÖKEN:

Yerel yönetimler kariyerinde 25 yılı dolduran Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultanlı vatandaşlarla Eflanililer Gecesinde bir araya geldi?

KÖKEN: "HER DERNEĞİMİZİN BİR KÖYÜNÜ KARDEŞ ŞEHİR YAPACAĞIM"

Yerel yönetimler kariyerinde 25 yılı dolduran Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultanlı vatandaşlarla Eflanililer Gecesinde bir araya geldi?

Cumhur İttifakı´nın Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, İstanbul Eflanililer Derneği´nin düzenlediği ?Karabüklüler Eyüpsultan´da Buluşuyor´ adlı etkinliğe katıldı.

Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi´nde gerçekleşen geceye Başkan Adayı Deniz Köken´in yanı sıra Eflani Kaymakamı Sinan Aşçı, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aykaç, AK Parti Eyüpsultan Seçim Koordinasyon Merkezi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyüpsultan Dernekler Federasyonu-ESDERFED Başkanı Oğuzhan Demir ile Yönetim Kurulu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen geceye katılan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Köken, salondaki tüm davetlilerin masasına giderek selamlaştı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Öte yandan Köken, katıldığı etkinliğin ardından Duygu Temiz ve Aydın Ekşi çiftinin nişan törenine katılarak genç çifte ve ailesine mutluluklar diledi.

?2023 YILINA GİRERKEN DİRİ VE ZİNDE OLMAMIZ LAZIM?

Gerçekleşen etkinlikte konuşan Köken, Cumhur İttifakı´nın önemine vurgu yaparak şu sözleri kaydetti: "2019-2023 yıllarını kapsayacak olan bu yerel seçim, aslında birilerinin belediye başkanı olma meselesi değildir. Türkiye Cumhuriyeti´nin yüzüncü yılının ikinci yüzyıla devri meselesidir. Burada anlatmak istediğim bizimle birlikte şehircilik, birinci yüzyılı bitirip ikinci yüzyıla geçecektir.

Tarihe baktığımız zaman imparatorluklar ilk yüzyıl içerisinde kendilerine yeni formüller bulamazlarsa hep sıkıntı yaşamışlardır. Birisi ekonomisini değiştirir, birisi piyasasını değiştirir. Bunun için bizim de 2023 yılına girerken diri ve zinde olmamız lazım. Cumhur İttifakı bu yüzden kurulup beraber seçime girme kararı alınmıştır.?

?HER DERNEĞİMİZİN BİR KÖYÜNÜ KARDEŞ ŞEHİR YAPACAĞIM?

Anadolu´daki köyleri kalkındırmanın ülkeye büyük katkılar yapacağını belirten Köken, şöyle devam etti: ?Ben dernekler birliği toplantısında şunu söyledim: Her derneğimizin bir köyünü Eyüpsultan´a kardeş şehir yapacağım. Buradaki kalabalığa baktığım zaman birinciliği Eflanililer almış gibi gözüküyor. Örnek köy projemizle birlikte derneklerimizle yapacağımız çalışmalar sonunda belirlenen köylere farkındalık yaratacak çalışmalar yapacağız.

Böylelikle biz Anadolu´yu kalkındıracağız, Anadolu da Türkiye´yi. Bu gece bizimle beraber olan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum, hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.?



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti