• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,30% 0,19
  • EURO

    35,04% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2309,75% 1,43
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Hazırlık maçının kazananı Dudulluspor oldu

Hazırlık maçının kazananı Dudulluspor oldu

2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dudulluspor, hazırlık maçında Süper Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u misafir etti.

Hazırlık maçının kazananı Dudulluspor oldu

2021-2022 sezonu hazırlıklarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Dudulluspor, hazırlık maçında Süper Amatör Lig takımlarından Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u misafir etti.

Dudullu Stadında oynanan iki komşu ilçe takımının mücadelesinde birbirinden güzel 6 gol atılırken karşılaşmayı ev sahibi Dudulluspor 4-2 kazanmasını bildi.

Mücadeleyi Dudulluspor Kulüp Başkanı Ali Yazlı, Yönetim Kurulu üyeleri Latif Azim, Selamet Aygün, Ramazan Misir, Tuncer Kılıçarslan, Mahmut Özdil ve Fuat Aktaş izlerken, Konuk ekip Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulübü Başkanı Abdullah Civelek, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Kanıyılmaz, Ayhan Baltacıoğlu, Kayhan Çetin, Yasin Erenoğlu, Mustafa Aktürk ve çok sayıda sporseverler takip ettiler.

Dudulluspor ilk hazırlık maçında görmek istediği genç oyunculara ağırlıklı şans verirken, konuk ekip Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ilk yarıda mücadeleye as kadro ile çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında iki takımın da istekli oyunu izleyenlere keyif verirken ilk gol 30.dakikada Dudulluspor’dan geldi. Sağ kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Soner Mor topu kafa ile filelere yollarken zorlanmadı 1-0.

Ekrem Aydoğdu’dan mükemmel gol

Yediği gole rağmen oyun disiplininden kopmayan konuk ekip 35. Dakikada Ekrem Aydoğdu’nun düşürülmesi ile kaleyi karşıdan gören yerden serbest atış kazandı. Topun başına geçen Ekrem Aydoğdu mükemmel bir vuruşla topu filelere yollayarak skoru eşitleyen golü kaydetti 1-1.

İlk yarının son dakikalarında baskılı oynayan Çekmeköy temsilcisi kaptan Ekimcan Karakuş’un akıl dolu güzel golü ile ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Dudulluspor ikinci yarıda maçı çevirdi

İkinci yarıya tüm oyuncularını değiştirerek çıkan ev sahibi Dudulluspor baskılı oynarken 50.dakikada Emirhan Kahraman’ın golü ile skoru eşitledi 2-2.

52.dakikada Numan Özmen’in düşürülmesi ile kazanılan penaltıyı Hasan Kılıç filelere yollayarak yeşil beyazlı ekibi 3-2 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. Mücadelenin son bölümlerinde Umutcan Atasoy ile bir gol daha bulan Dudulluspor ilk hazırlık maçını 4-2 kazanmış oldu.

Tükenmez: Gençlerle mücadele edeceğiz

Maç sonu açıklamalarda bulunan Dudulluspor Teknik Sorumlusu Nuri Tükenmez ” İlk hazırlık müsabakamız oyuncularımızın durumunu görmek eksikliklerimizin farkına varmak bakımından çok önemliydi. Oyuncu kadromuzu iki eşit devre halinde oynattık. Gençleri ikinci yarıda oyuna sürdük diyemeyeceğim takımımız zaten gençlerden kurulmuş bir ekip olarak ligde mücadele edecek. İlk yarı basit goller yememize rağmen ikinci yarı toparlandık. Güçlü ve şampiyonluk hedefi ile kurulmuş olan bir takım ile izleyenlerin keyif aldığı güzel bir maç oldu. Oyuncularımın istek ve arzularından çok memnun kaldım. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor takım oyuncularına centilmenliklerinden dolayı teşekkür ediyor, Teknik Sorumluları Aydın Dursun hocamada başarılar diliyorum.” dedi.

Murat Nazik



İFTAR SOFRASI ŞEHİT AHMET ÜVENÇ PARK'NDA KURULDU

ÇEKMEKÖY TABİAT OKULU ÖĞRENCİLERE KAPILARINI AÇTI

HEKİMBAŞI'NDA YENİ EVLERİNİ GÖREN KADINLAR:EVLERİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor

ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER

Yalçınkaya Ailesi'nden Geleneksel İftara Yoğun Katılım

Sivas Vadi Federasyonu İftarına Yoğun Katılım

BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE'DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI'NDA BULUŞUYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Birlik Dayanışma ve Dostluk iftarı düzenlendi.

Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı

Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

Sancaktepe Kaymakamlığı'dan Yetim ve Öksüz çocuklara Özel İftar

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Tuzla'da gençlere müjde: Genç Kart'ın 13. yılına özel çekiliş heyecanı

ÇEKMEKÖY NECATİ ALKAN SPOR VE KÜLTÜR MERKEZİ YENİLENDİ

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

Bir İnsan Bir Fikir Derneği Şehitler İçin İftar Programı Düzenledi

Dilaver Koç'un Annesi Hakka Uğurlandı

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları Soner Çiçekli ve Azîz Fidan İftarında İzdiham Oluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Tuzla’da Bingöl hemşehri buluşmasına katıldı