• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

ERBAY YAĞIŞAN RESMEN ADAY ADAYI OLDU

ERBAY YAĞIŞAN RESMEN ADAY ADAYI OLDU

Mali müşavir Erbay YAĞIŞAN Sancaktepe Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Ak Parti Sancaktepe ilçe teşkilatına gelerek resmen başvuruda bulundu.

Mali müşavir Erbay YAĞIŞAN Sancaktepe Belediye Başkan aday adaylığı için bugün Ak Parti Sancaktepe ilçe teşkilatına gelerek resmen başvuruda bulundu. Bir grup partili ile Samandıra merkez camiinde öğle namazını eda ederek ilçe merkezine gelen Yağışan, evrakları ilçe yöneticilerine teslim etti.                                                                 
Müracaattan sonra ilçe merkezi önünde bir basın açıklaması yapan Yağışan, ?Çok kıymetli Sancaktepe´li hemşerilerim; Sancaktepe´yi hep birlikte, yönetmeye adayız. Tüm Sancaktepe halkına ayrım gözetmeksizin, eşit olarak hizmet edeceğiz.
İstanbul ilimizde bilindiği üzere 34 ilçe mevcut. Bu ilçelerin içerisinde, genç ve dinamik nüfus olarak, kalabalık bir ilçe olan Sancaktepe´mizde sorunları ve problemleri hep birlikte, ortak akıl, ortak öneri, ortak çözüm vizyonumuzla çözmeye geliyoruz. Birlikte projeler geliştirip, birlikte inşa edeceğiz.
 Bilindiği üzere Sancaktepe´mizde Kars-Ardahan-Iğdır nüfusumuz 45-50,000 civarında olup, bu nüfusun yaklaşık %60-%70 ak partimize oy vermekte olup, 12.000 hemşerimiz Ak partinin kayıtlı üyesidir. Temsil noktasında aritmetik nüfus olarak bu denli yoğun olmamız ve ayrıca Sancaktepe´li komşularımızın, dostlarımızın ve kardeşlerimizin sevgi, sempati ve desteğini de yanımızda hissederek ADAY ADAYLIĞINA talip olduk.
 Sancaktepe´nin potansiyelini toplumsal başarıya dönüştürmek ve oy oranını %5-%10 artırmayı hedefliyoruz. Bu vesile ile yanımda bulunan, beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan başta aileme, daha sonra büyük ailem olan Sancaktepe´li komşularıma, dostlarıma ve tüm Sancaktepe´li hemşerilerime şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
 Bu süreç, bizim için başlangıç olup, hep birlikte sahada dostlarımıza, komşularımıza daha iyi bir hizmet için tebliğ ve davette bulunalım. Yeni bir gelecek için bütün dostlarımızı bu süreçte yanımızda olmaya ve Sancaktepeyi birlikte yönetmeye davet ediyoruz? dedi.
 
ÖZGEÇMİŞ
1966 Kars-Susuz doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimini Iğdır Aralık ilçesinde tamamladım. Anadolu üniversitesi- İşletme Fakültesi mezunuyum. 1994 yılından itibaren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir mesleğini icra etmekteyim. Marmara Vizyon Bağımsız Denetim A.Ş yönetim kurulu başkanıyım. Ve ayrıca Sancaktepe Kars Ardahan Iğdır kültür ve dayanışma derneğinde Dernek başkanlığı görevinde bulundum.
Evli ve iki çocuk babasıyım.


ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi