• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Deniz Köken´den 7 Yeni Okul Müjdesi

Deniz Köken´den 7 Yeni Okul Müjdesi

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, konuk olduğu CNN Türk 10´dan Sonrası programında 7 okulu hizmete açacaklarının müjdesini verdi.

Deniz Köken´den 7 Yeni Okul Müjdesi


AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, konuk olduğu CNN Türk 10´dan Sonrası programında 7 okulu hizmete açacaklarının müjdesini verdi.

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru projelerini açıklamaya devam eden AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, CNN Türk´te yayınlanan 10´dan Sonrası programına konuk oldu. Programda Sultan Arınır´ın sorularını cevaplandıran Köken, vatandaşın yaşam kalitesini yükseltecek projelere öncelik verdiklerini kaydetti.

Eyüpsultan´da ciddi bir okul eksiği olduğunu söyleyen Köken, ?Bunu da hükümetimizle ve İstanbul Valimizle görüştük, gündemimize aldık. İlk etapta 2019 yılı içerisinde 7 adet okulun yapımı çalışmalarına başlanacak inşallah? dedi.

?Kültür Merkezleri ve Gençlik Merkezleri Yapmamız Lazım?

Eyüpsultan´da genç nüfusun yoğun olduğunu vurgulayan Deniz Köken programda şunları kaydetti: ?Burada spor salonları, kültür merkezleri, tiyatrolar ve küçük cep sinemalarının olması lazım. Çünkü bu kadar genci okuldan çıktıktan sonra oyalayacağınız yer yok. Kültür merkezleri, gençlik merkezleri, gençlerin etüt yapabileceği merkezler ve üniversite hazırlıkları ile ilgili, kendilerini geliştirebilecekleri mekanlar konusunda eksiklerimiz var. Bu 5 yıl içerisinde bunları tamamlamış olacağız?.

Genç nüfusun istihdamına yönelik konuyla ilgili bölgenin kültür ve turizmini doğru kullanmaları gerektiğini ifade eden Deniz Köken, ?Feshaneyi müze yaparsak, Haliç´in içindeki adaları yaşam alanı haline getirebilirsek, Haliç´e kürek yarışları ile ilgili bir özellik kazandırabilirsek, Piyer Loti ve camiyi de içine katarak hem yerel hem de yabancı turisti çektiğimizde burası çok farklı olacak? dedi.

?Otopark Sorunu, Toplu Taşımayı Teşvik Ederek Çözülebilir?

Alibeyköy-Sirkeci tramvay hattı ve Vezneciler-Habipler metro hattı projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirten Deniz Köken, trafik ve otopark sorununu ancak toplu taşımayı teşvik ederek çözebileceklerini söyledi. Ayrıca İstanbul´un fethiyle yaşıt olan Eyüpsultan´ın kendi içinde bir müzesi olmadığını vurgulayan Köken, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bunun altyapısının oluşturulduğunu ifade etti.

Projelerinin merkezine çocuk, kadın, genç, yaşlı ve engellileri oturttuklarını vurgulayan Deniz Köken, kadınların sosyal alanlarının çok az olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: ?Bütün parklarda kadın noktaları yapmayı düşünüyorum. Kadınlar hem yönetsinler hem parkları korusunlar, onların eli değdiğinde daha farklı olacaktır. Kadın lokalleri yapmaya çalışacağız. Kreş hizmetini de mutlaka doğru yerde, doğru mekanda vermemiz lazım. Engellilerle ve yaşlılarla ilgili gündüz bakım merkezleri yapmamız lazım. Evde bakım hizmetini de doğru vermemiz lazım. Bununla ilgili de ciddi çalışmalarımız var?



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti