• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

DENİZ KÖKEN SAMSUNLULARLA BİR ARAYA GELDİ

DENİZ KÖKEN SAMSUNLULARLA BİR ARAYA GELDİ

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Düğmeciler Mahallesi´nde bulunan Eyüpsultan Samsunlular Derneği ile tanışma ve istişare toplantısı kapsamında kahvaltı programında bir araya geldi.

Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Düğmeciler Mahallesi´nde bulunan Eyüpsultan Samsunlular Derneği ile tanışma ve istişare toplantısı kapsamında kahvaltı programında bir araya geldi.

Düzenlenen programa, Deniz Köken´in yanı sıra AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti Eyüpsultan İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yeni dönem için Düğmeciler ve çevre mahalleleriyle ilgili projelerini anlatan Başkan adayı Köken, istek ve görüşleri alarak fikir alışverişinde bulundu.

Program sonrasında Köken, dernek binası çevresinde bulunan kıraathaneleri ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Programın açılış konuşmasını yapan Eyüpsultan Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Şeker, Başkan adayı Deniz Köken´e seçim çalışması ve sonraki süreçler için desteklerini bildirdi, başarılar diledi. 

Düzenlenen tanışma toplantısında söz alan AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, ?Biz seçim maratonuna başladık. Adayımız Deniz Köken Eyüpsultan´ın çocuğu, içimizden birisi. Yerel yönetim bazında marka olmuş bir isimdir. Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle Erzurum, Antalya ve Gaziantep gibi büyükşehir belediyelerine genel sekreter olarak atanmış, o bölgelerin modernize çalışmalarında başarılı projelere imza atmıştır. Şimdi bu başarılı çalışmaları Eyüpsultanımıza getirerek sizlerin desteğiyle ilçemizin kalkınmasında önemli rol oynayacak. Ülkesini ve milletini seven insanlardan kurulu Cumhur İttifakı´nın belediye başkan adayları, 31 Mart Yerel Seçimlerinde değerli vatandaşlarımızın takdirleriyle bu seçimde de büyük zaferlere ulaşacak inşallah.?dedi.

Düzenlenen tanışma toplantısına katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan başkan adayı Deniz Köken, yeni dönemde vatandaşın istek ve görüşlerinin daha fazla dikkate alınacağını, hayata geçirilecek projelerin ortak akıl modeliyle yapılacağını belirtti. Köken sözlerine şöyle devam etti:

?Yerel seçimler, bulunduğumuz yörenin yarınlara nasıl çıkacağıyla ilgili karar verme zamanıdır. Yaşadığımız mahallenin, sokağın, nefes aldığımız çevreyi ilgilendiren seçimlerdir. Yani seçim dönemlerinde ve sonrasında laf olsun diye konuşmak yerine artık şehirleri ortak akıl ile yönetmemiz lazım. Avrupa böyle yaptı, kalkındı ve yürüdü gitti. Çocukların gözüyle bakmamız lazım. Aksi takdirde biz bugüne göre karar veriyoruz ancak bizden sonra gelenler aldığımız kararların içine sığmıyorlar ve genişlemek istiyorlar, genişlemek isteyince de sorunlar çıkıyor. Gelecekte neler olacağını biz bilmiyoruz. Aslında plancılar nasıl büyüyeceğini biliyorlar. Bir şehir ne kadar büyür, ne kadar genişler bunların hepsini biliyor. Bugüne göre karar verdiğimiz zaman gelecekte önemli sorunların ortaya çıkışını beraber görüyoruz. Artık bu sorunları şimdiden ön görerek yaşadığımız bölgeyi geleceğe hazırlamamız lazım. Eyüpsultan için neyi yaparsak güzel oluru, şimdiden açık bir şekilde oturup konuşmak gerekiyor. O zaman doğruyu daha rahat buluruz diye düşünüyorum.?

?KALKINMA ŞEHİRDEN BAŞLAR?

Şehirleri inşa ederken insanın da inşasının önemine değinen Başkan adayı Deniz Köken, ?Ben sokağa, mahalleye, konuta dair; çocukla, kadınla, gençle, sokakla ev ilişkisini nasıl kurabiliriz diyerek seçime gitmeye çalışıyorum. Kalkınma şehirden başlar. Uzun konuşarak değil, fazla dinleyerek çözüm yollarını bulalım diye arzu ediyorum. Vatandaş odaklı yönetime geçmek zorundayız. Gençler ilerde bunu daha iyi görecek ve bunu okuyacaklar. Bugün lise son sınıfta okuyan arkadaşım on sene sonra daha başka sorular soracak ve başka isteklerde bulunacak. Biz ilerde bize sorulacak soruların cevabını şimdiden verebilmemiz gerekiyor, ona göre hareket etmemiz gerekiyor.? sözlerini kaydetti.

?SULTAN CENTER VE ÇEVRESİ YENİDEN REVİZE EDİLECEK?

Başkan adayı Köken, toplantının soru-cevap kısmında Sultan Center ve çevresi, ulaşım yönüyle ilgili gelen soruları cevaplayarak yeni dönemde hayata geçirilecek projeler hakkında ipucu verdi.

Yeni dönemde vatandaşların isteklerine ve ihtiyacına yönelik yatırımlar yapılacağını dile getiren Köken, şunları söyledi:

?Sultan Center ve arka kısmında bulunan park, karşısında yıkılan spor salonunu üçlü bir projeye dâhil edeceğiz. Sultan Center ve çevresi yeniden revize edilecek. Yıkılan yere; modern bir spor salonu, atıl durumda bulunan Sultan Center´ı; kültür merkezi, arka kısmında bulunan parkı yukarıya kaldıracağız ve altını otopark yapacağız. Üst kısma da çok güzel farkındalık yaratacak bir park inşa edeceğiz. Eyüpsultan, İstanbul´un fethiyle yaşıt ama müzesi bulunmuyor. İlçemize çok güzel bir müze kazandıracağız. Feshane´de devam edilen projeye müzeyi de dâhil edeceğiz inşallah. Buraya ulaşım aksını da doğru bir şekilde yapacağız. Müzenin önünden tramvay geçecek. İnsanlar civar semtlerden gelerek müzenin önünde inip, gezecek. Eyüpsultan Camii´nde ibadetini yapıp sonrasında alışverişini yapabilecek. Ulaşım ağını genişletirsek otopark sorununu da çözmüş olacağız. Eyüpsultan´dan hem tramvay hem de metro geçecek. Vezneciler-Habibler hattı Edirnekapı´dan Eyüpsultan´a inecek. Eyüpsultan´ın göbeğinden tekrar Topçulara çıkacak.  Metro, hem merkezden tramvaya bağlanacak hem de Alibeyköy´den bağlanacak. Bu geniş ulaşım aksıyla insanlar toplu taşımaya yönelecek ve otopark sorunu azalmaya başlayacak. Böylelikle ilçemizi daha yaşanabilir bir yapıya dönüştüreceğiz inşallah.? 



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti