• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,08% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2297,50% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

CHP Maltepe İlçe Örgütü´nden toplu istifa geldi

CHP Maltepe İlçe Örgütü´nden toplu istifa geldi

Yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve yönetim kurulundan 15 kişi partideki görevinden istifa etti.

Yerel seçimlerde aday belirleme sürecinde CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ve yönetim kurulundan 15 kişi partideki görevinden istifa etti.
CHP Maltepe ilçe başkanı Engin Özkan´ın basın ve kamuoyuna gönderdiği basın açıklamasında şu gerekçelere yer verdi:
?BASIN VE KAMUOYUNA,
DEĞERLİ ÖRGÜTÜM VE MALTEPELİ HEMŞERİLERİME;
24 ARALIK 2017 tarihinde gerçekleştirilen Maltepe İlçe Kongresi´nde bize güvenerek göreve getiren, Mustafa Kemal Atatürk´ün kurucusu olduğu Cumhuriyet Halk Partisinde İlçe Başkanlığı yapma onurunu yaşatan kıymetli örgütümüze teşekkür ediyorum.

Ülkemiz tarihi bir süreçten geçerken 31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerin önemi her geçen gün artmaktadır. Bizler bu bilinçle 1 yılı aşkın süredir Maltepe Örgütümüzden aldığımız destekle yeni bir siyaset dili ve yeni bir siyaset anlayışı yaratmaya çalıştık. Ülkemizde kent rantının teslim aldığı siyaset kurumunun ülke sorunlarını çözebilecek bir yapıya dönüşebilmesi için mücadele ettik, direndik. Göreve başlarken milli mücadele kahramanı Merhum Genel Başkanımız İsmet İnönü´nün? Namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmalıdır? sözlerini ilke edindik. Ülkemizin ve Partimizin kurucusu emperyalizme karşı mücadele ederek, tüm dünyadaki mazlum milletlere umut olmuş Gazi Mustafa Kemal´in Gençliğe Hitabe´ de bahsettiği; Cebren ve hile ile Aziz Vatan´ın bütün kaleleri zapt edilmiş olsa da muhtaç olduğumuz güç ve kuvvetin damarlarımızda mevcut olduğunu bilerek mücadelemizi sürdürdük. Tam Bağımsız Türkiye idealleri için canlarını feda eden Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının bize miras bıraktığı erdem ve ahlakı, mücadele azmini yüreğimizde taşıdık. Siyasetçilerin zenginleştiği ülkelerin fakirleşmeye mahkum olduğunu bilerek, kendimizi ve yakınlarımızı AKP iktidarının yarattığı kirli RANT düzeninden uzak tuttuk.

Değerli CHP Örgütüm,

Maltepe sokaklarında büyüyen, okuyan, aile kuran ve çocuğunu büyüten biri olarak, CHP´nin kurucu ilkelerinden aldığımız güvenle görevimizi yapmaya çalıştık. Arzu etmeden incittiğimiz partili yol arkadaşlarımız, eksik ve yanlışlarımız olabilir.

Yönetimimiz boyunca katkı sunan herkese teşekkür ederiz.

Örgütümüz hassasiyet ve taleplerinin aday belirleme sürecinde göz ardı edildiği, son ana kadar yönetim kurulu olarak aday belirleme konusunda yetkili kurullarımıza yapılan tüm uyarılarımıza rağmen tepkisiz kalındığı tarafımızca gözlemlendiğinden, Yerel Seçim Çalışmaları için gerekli olan motivasyonu sağlayamayacağımız konusunda Yönetim Kurulumuz ile mutabakata varmış bulunmaktayız. Bizler için bulunduğumuz makamların Mevkilerin KOLTUKLARIN önemi yoktur. Önemli olan İLKELERİMİZE İDAALLERİMİZE yakışır şekilde davranmaktır.

Yaptığımız değerlendirme sonucunda, karar alma süreçlerinde yaşadığımız sıkıntılar ve hissettiğimiz güvensizlik neticesinde süreç bizleri Yönetim Kurulumla birlikte istifa etme kararını alma noktasına getirmiştir.

07.02.2019 tarihi saat 11.15 itibari ile Yönetim Kurulumla birlikte istifa etmiş bulunmaktayız.

Türkiye emekçilerinin ülke zenginliklerinden hak ettikleri payı alabilmeleri için, CHP´nin Türkiye´nin dört bir yanında iktidara gelmesi için mücadelemiz sürecektir.
SAYGILARIMLA?



ÇEKMEKÖY TABİAT OKULU ÖĞRENCİLERE KAPILARINI AÇTI

HEKİMBAŞI'NDA YENİ EVLERİNİ GÖREN KADINLAR:EVLERİMİZ ÇOK GÜZEL OLMUŞ

Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor

ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER

Yalçınkaya Ailesi'nden Geleneksel İftara Yoğun Katılım

Sivas Vadi Federasyonu İftarına Yoğun Katılım

BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE'DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI'NDA BULUŞUYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Birlik Dayanışma ve Dostluk iftarı düzenlendi.

Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı

Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

Sancaktepe Kaymakamlığı'dan Yetim ve Öksüz çocuklara Özel İftar

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Tuzla'da gençlere müjde: Genç Kart'ın 13. yılına özel çekiliş heyecanı

ÇEKMEKÖY NECATİ ALKAN SPOR VE KÜLTÜR MERKEZİ YENİLENDİ

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

Bir İnsan Bir Fikir Derneği Şehitler İçin İftar Programı Düzenledi

Dilaver Koç'un Annesi Hakka Uğurlandı

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları Soner Çiçekli ve Azîz Fidan İftarında İzdiham Oluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Tuzla’da Bingöl hemşehri buluşmasına katıldı

ÜMRANİYE DEVA İftar Programı Düzenledi