• BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,20
  • EURO

    34,91% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2435,49% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

ÇEKMÜDER'DEN ÜYELERİNE ANTALYA DOPİNGİ   

ÇEKMÜDER

Başarılı sosyal projeleriyle adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, hafta sonu düzenlediği Antalya kampı ile hem aile içi birlik ve beraberliği güçlendirdi..

ÇEKMÜDER'DEN ÜYELERİNE ANTALYA DOPİNGİ                 

Başarılı sosyal projeleriyle adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, hafta sonu düzenlediği Antalya kampı ile hem aile içi birlik ve beraberliği güçlendirdi, hem de sektörün önünü açacak yeni yurt dışı yatırım hamlelerine yönelik girişimlerde bulundu.
Başarılı sosyal projeleriyle adından sıkça söz ettiren Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, hafta sonu düzenlediği Antalya kampı ile hem aile içi birlik ve beraberliği güçlendirdi, hem de sektörün önünü açacak yeni yurt dışı yatırım hamlelerine yönelik girişimlerde bulundu. Kırgızistan ve Kazakistan başkonsoloslarının da katılımıyla gerçekleşen kampın ikinci gün toplantılarında önemli mesajlar veren Başkan Yücel Evsen, “Bir hayalim ve bir hedefim var diyerek çıktığımız yolda ÇEKMÜDER’i bütün ülkeye, Avrupa’ya ve tüm dünyaya açılan bir kapı yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz” dedi.

Gayrimenkul, inşaat ve iş dünyasının önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Çekmeköy Müteahhitler ve İş insanları Derneği ÇEKMÜDER, hafta son gerçekleştirdiği Antalya kampından verimli sonuçlarla döndü. 3 gün süren Antalya kampı, hem dernek içi birlik ve beraberliğin güçlenmesine, hem de sektörün önünü açacak yeni yurt dışı yatırım hamlelerine yönelik girişimlere vesile oldu. ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen ve dernek yöneticileri ile üye iş insanlarının katıldığı, Yerel Gazete İmtiyaz sahibi Kenan Baylan’ın davetli olarak takip ettiği ve New Aren Tour organizasyonu ile gerçekleşen kampın son gününde Antalya’nın Düden Şelalesi, Aspendos Antikkent Tiyatrosu, Suriçi liman bölgesi ve çeşitli yerleri gezildi.

ÇEKMÜDER Antalya kampının ikinci gün toplantılarına Kazakistan Antalya Başkonsolosu Maulen Ibraikulov, Kırgızistan Başkonsolosu Rustam Koshonov ve Kırgızistan Konsolosu Zhanat Rasulhanov da katılarak iş insanları ile yeni yatırım hamleleri ve işbirliği konularına yönelik görüş alışverişinde bulundular. ÇEKMÜDER Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Yılmaz’ın sunumu ile bugüne kadar yapılan çalışmalar ve projelerin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

Kendi ülkelerine yapılacak her türlü yatırıma destek olduklarını kaydeden Kırgızistan ve Kazakistan konsolosları, “Bizim için sizlerle birarada olmak, sizin gibi değerli yatırımcılarla bu görüşmeleri yapmak hepimiz için çok faydalı. Birlikte çalışabiliriz. Ülkelerimiz sizlerin yapacağı hizmet ve yatırımları gerek bürokratik işlemlerde gerekse vergi kolaylıklarında destekleyecek ve sağlayacağı avantajlarla yardımcı olacaktır” şeklinde konuştular.

ÇEKMÜDER çatısı altında yurt dışına açılma hamlelerine yönelik girişimlerini sürdürmeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Yücel Evsen, “Kardeş dost ülkeler başta olmak üzere tüm dünya ülkeleriyle ticari ilişkilerimizi geliştirmekte kararlıyız. Bu noktada Kazakistan ve Kırgızistan gibi kardeş ülkelerimizin konsolos ve başkonsolosları ile birarada bulunmaktan ve ticari yatırımları konuşmaktan son derece mutlu olduk. ÇEKMÜDER ailesi olarak; önümüzdeki en kısa süreçte ülkelerinizi ziyaret etmekten ve oralarda yapılabilecek yatırımları yerinde değerlendirmekten şeref duyarız” dedi.

Sektörel gelişmeler ve ÇEKMÜDER’in çalışmalarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Başkan Yücel Evsen, “Bir hayalim ve bir hedefim var diyerek çıktığımız yolda bugün gerek ülke içinde, gerek Avrupa’da gerekse tüm dünyada dalga dalga yayılıyoruz. Kurumsal yapılanmamızı tamamlamanın akabinde yaptığımız çıkışlarla ÇEKMÜDER’i Çekmeköy’ün tüm dünyaya açılan kapısı yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Elbette bundan sonra işimiz çok daha zor. Malum pandemi sürecinden sonra baş gösteren küresel ekonomik kriz her alanda olduğu üzere sektörümüzü de zorlamaktadır. Her türlü olumsuzluğa rağmen umut yaratan güzel gelişmeler de yaşanıyor. Örneğin dünyanın ticaret merkezi değişiyor ve bu değişimde ülkemizin de merkezinde olduğu yeni bir döneme giriyoruz” dedi.

Yeni teknolojik buluşlarla inşaat piyasasının da geliştiğine vurgu yapan ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Dünya ticaret merkezinin ülkemizin de merkezinde yer aldığı bu bölgeden oluştuğu yeni süreçte durmak yok, çalışmak, daha çok çalışmak var. Fikirlerimizle, emeğimizle, çabamız ve gayretlerimizle sürekli üreteceğiz. Yeni, kaynaklar, yeni enerjiler, yeni pazarlar bulacağız. ÇEKMÜDER olarak bugüne kadar yaptığımız tüm projelerimizde olduğu gibi bundan sonraki projelerimizde de hiç kimseyi dışarıda bırakmayacağız. Sizlerin fikirleri, düşünceleri ve getireceği her öneriye sonuna kadar açığız. Konuşacağız, tartışacağız ve en doğru yönü birlikte belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Gerek Çekmeköy’de, gerekse başka yerlerde eğitim ve engelli bireylere yönelik çalışmalar başta olmak üzere toplumsal yarar taşıyan tüm sosyal sorumluluk projelerine destek verdiklerini, vermeye devam edeceklerini kaydeden ÇEKMÜDER Başkanı Yücel Evsen, “Hepimizin, yaşarken kazandığı bu topraklara ve ülke insanına her zaman borcu vardır. ÇEKMÜDER çatısı altında hep birlikte topluma yararlı hizmetler yapmaya devam ederek bu borcumuzu en aza indirmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Antalya kampının son gününde şehir turu vardı. Gezip görülmeye değer yerlerin başında gelen Düden Şelalesi, 2.300 yıllık Aspendos Antikkent Tiyatrosu, Suriçi Liman bölgesi ve şehrin daha pek çok bölgesi keyifle gezildi. Tur rehberi tarafından konuklara bilgilendirici anlatımlar yapıldı. Tarihi konakların ve yapıların bulunduğu şehir merkezinde Antalya’nın muhteşem kent manzaralarına bir kez daha hayran kalan konuklar, son derece eğlenceli anlar yaşadılar.

ÇEKMÜDER’in Antalya kampına katılan iş insanları Mehmet Yeşilyurt, Mehmet Temel, Zafer Yılmaz, Murat Budak, Mehmet Nuri Taşkın, Celal Yılmaz, Ümit Aruk, Volkan Mengir, Muhammet Halid Eryılmaz, Erdoğan Boleli, Harun Akkoyun, Adem Doğru, Muhammet Ateş, Mustafa Karaaslan, Hanife Türkoğlu, Mehmet Türkoğlu, Tarık Çiçek, Alperen Taşbaş, Süleyman Taşbaş, Murat Özbek, Selamet Karaman ve Ayşe Ünlüyol gibi isimler yaptıkları değerlendirmede gezinin oldukça verimli ve son derece keyifli geçtiğini dile getirerek Dernek Başkanı Yücel Evsen ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler. Yerel Gazete İmtiyaz sahibi Kenan Baylan’ın takip ettiği Antalya kampını organize eden New Aren Tour Sahibi Menduf Sağdıç da gezi boyunca hiçbir aksaklık yaşanmaması ve konukların en iyi şekilde ağırlanması için çaba ve gayret gösterdi



İMAMOĞLU’NDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E TEBRİK ZİYARETİ

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı