• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Çekmeköy´de Hüseyin Sipahi Rüzgarı Esmeye Başladı

Çekmeköy´de Hüseyin Sipahi Rüzgarı Esmeye Başladı

Eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi´nin Çekmeköy Demokrat Parti Belediye Başkan adayı olmasının duyulması Çekmeköy´de büyük bir Sipahi rüzgarının esmesine sebep oldu.

Eski Taşdelen Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi´nin Çekmeköy Demokrat Parti Belediye Başkan adayı olmasının duyulması Çekmeköy´de büyük bir Sipahi rüzgarının esmesine sebep oldu. Belediye Başkanı olduğu dönemde halkla sıcak temas kurması, halkın iyi gününde kötü gününde yanında olması ile dikkat çeken Hüseyin Sipahi sosyal belediyecilikte Türkiye´de ayrı bir çığır açmış yıllar önce gönül belediyeciliğin ilk mucitlerinden olmuştu. Yarın saat 14:00´de Çekmeköy halkı ile buluşacak olan Sipahi resmen adaylığını da açıklamış olacak.

Çekmeköy Halkı tarafından yoğun istek ve talep gelmesi üzerine vatandaşları kırmayarak Demokrat Parti´den Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Avni Sipahi,? Çekmeköy´lü vatandaşlar ile Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında buluşacak.

?YETER! Söz Çekmeköy´ün´ sloganı ile yola çıkan Sipahi, bütün kesimler tarafından oy alacağı söyleniyor. Halkın yoğun isteği üzerine bu yarışta ?Ben de varım´ diyen Sipahi, Çekmeköy´de bütün siyasi dengeleri altüst etti. Çekmeköy´de herkes yarışın CHP ile Ak Parti arasında geçeceğini düşünürken Sipahi´nin halktan aldığı destek ile bir anda sahaya inmesi diğer adayları ve seçmenleri tedirgin etmeye yetti. Sipahi´nin kazanacağına kesin inanan Sipahi taraftarları, ?Garip gurabanın yardımcısı halkın sevgilisi olan başkanımızı görmek bizi son derece mutlu etti. Bütün var gücümüzle onun seçilmesi için gayret sarfedeceğim. Bu halkın onu yeniden başkanlık makamına getireceğine inanıyoruz? dediler.

Çok kısa zamanda Çekmeköy´de yaşayan binlerce vatandaşa ulaşan Sipahi, Çekmeköy nüfus yapısı ne kadar değişirse değişsin her yeni taşınan vatandaş bir şekilde ismi ve geçmişte Taşdelen Belediyesinde yapmış olduğumuz hizmetleri duymuş. Şahsıma olan güven ve teveccühü inşallah boşa çıkarmayacağız. Hep beraber seçimi kazanmak için mücadele edeceğiz. Çekmeköylü vatandaşlarımız zaten organik bir ittifak kurmuş bize de seçimi kazanmak kalıyor dedi.

Demokrat Parti Çekmeköy ilçe başkanlığı ve Hüseyin Avni Sipahi Seçim koordinasyon Merkezi 9 şubat Cumartesi Günü saat 14:00 de Şahin Bey Caddesi no: 33 (PTT Şubesi Üst Katında) Çekmeköy adresinde açılışı yapılarak seçim startı verilecek.



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti