• BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02

Çekmeköy 6’lı Masa İlçe Başkanlarından Gazeteciler Günü Kutlaması

Çekmeköy 6’lı Masa İlçe Başkanlarından Gazeteciler Günü Kutlaması

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü nedeniyle Çekmeköy’deki 6’lı Masa İlçe başkanları tarafından ortak 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlaması gerçekleştirildi.

Çekmeköy 6’lı Masa İlçe Başkanlarından Gazeteciler Günü Kutlaması

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü nedeniyle Çekmeköy’deki 6’lı Masa İlçe başkanları tarafından ortak 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlaması gerçekleştirildi.

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Baki Polat ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Oğuz Küçük adına Kenan Demirci, gazeteciler günü münasebetiyle düzenledikleri kahvaltı programında bölgenin yerel basın temsilcileriyle biraraya gelerek günlerine kutladılar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular. 

İBB Meclis Üyeleri CHP’li Murat Cirav ve İYİ Parti’li Bora Kılıç’ın da katıldığı programa siyasi parti ilçe başkanları yanı sıra tanıtım ve medya birim sorumluları da iştirak etti. Buluşma vesilesi gazeteciler günü olunca programın ana gündem konusu da yerel basın sektörünün sorunları ve çözümlerine yönelik fikir ve düşünce istişareleri oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Dilaver Koç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıklarını belirterek, “Çalışan, sahada koşturan, emek veren ve de bizlerin sesi, gözü kulağı olan sizlere teşekkür ediyorum. Millet ittifakını oluşturan siyasi parti teşkilatları olarak bizler de bugün olduğu gibi sürekli biraradayız ve gelecek güzel yarınları hep birlikte kurmak için çalışıyoruz. Önümüzde iki önemli seçim var ve inanıyoruz ki milletimizin kaderi Millet İttifakı iktidarında yeniden şekillenecek. Basın sektörü de bu yeniliklerden ve daha fazla özgürlüklerden sonuna kadar hakkına düşen payını alacak” dedi..

CHP İlçe Başkanı Hüseyin Kızıldaş ise, “Millet İttifakı olarak işbaşına geldiğimizde hayatın her alanında olduğu gibi basın sektöründe de köklü değişimleri gerçekleştireceğiz ve basın özgürlüğünden başlayarak gerçek manada gazeteciliği bu toplumda hakim kılacağız. Bunun için tüm planlamalarımız var” dedi.

DEVA Partisi İlçe Başkanı Av. Abdülkadir Kacemer ise konuşmasında, 6’lı masanın vizyoner biçimde geleceği hedefledikleri ve vatandaşın önüne hazır bir şekilde çıkacaklarını söyledi.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Bora Özlen, Saadet Partisi İlçe Başkanı Baki Polat ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Oğuz Küçük adına Kenan Demirci de yaptıkları konuşmalarda gazetecilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek gazeteciler gününü kutladılar.

Sohbet havasında geçen programda gazetecilerin sorularını da cevaplayan başkanlar, gazetecilerin bazı istekleri ile ilgili de çalışacaklarını belirttiler. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

 



Tuzla’da Kurum’a yoğun ilgi

Tuzla’da iftar çadırı geleneği bu yıl da devam ediyor

ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEK PROJELER

Yalçınkaya Ailesi'nden Geleneksel İftara Yoğun Katılım

Sivas Vadi Federasyonu İftarına Yoğun Katılım

BİNLERCE KİŞİ ÜMRANİYE'DEKİ DEV ETKİNLİK ÇADIRI'NDA BULUŞUYOR

Ümraniye Belediyesi tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Birlik Dayanışma ve Dostluk iftarı düzenlendi.

Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı

Başkan Yazıcı, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

Sancaktepe Kaymakamlığı'dan Yetim ve Öksüz çocuklara Özel İftar

Tuzla’da geleneksel yetimler iftarı yine gönülleri ısıttı

Tuzla'da gençlere müjde: Genç Kart'ın 13. yılına özel çekiliş heyecanı

ÇEKMEKÖY NECATİ ALKAN SPOR VE KÜLTÜR MERKEZİ YENİLENDİ

GENÇLER SORDU BAŞKAN POYRAZ CEVAPLADI

Bir İnsan Bir Fikir Derneği Şehitler İçin İftar Programı Düzenledi

Dilaver Koç'un Annesi Hakka Uğurlandı

CHP Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayları Soner Çiçekli ve Azîz Fidan İftarında İzdiham Oluştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Tuzla’da Bingöl hemşehri buluşmasına katıldı

ÜMRANİYE DEVA İftar Programı Düzenledi

Tuzla’nın gönüllüleri iftar sofrasında buluştu

Çekmeköy TÜGVA’dan Geleneksel Gençlik Şöleni