• BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,57% 0,32
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2508,54% 0,99
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22

Başkan Şadi Yazıcı´dan MHP Tuzla İlçe Teşkilatını Ziyaret

Başkan Şadi Yazıcı´dan MHP Tuzla İlçe Teşkilatını Ziyaret

Tuzla Belediye Başkanı ve Ak Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Erden Doğruer ve il ve ilçe yöneticileri ile görüştü.

Tuzla Belediye Başkanı ve Ak Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı Dr. Şadi Yazıcı, MHP Tuzla İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Erden Doğruer ve il ve ilçe yöneticileri ile görüştü.

Görüşme sırasında bir konuşma yapan MHP Tuzla İlçe Başkanı Erdem Doğruer, ?milli ve üniter devlet yapımızın muhafazası bölgesel güç ve lider ülke hedef 2023 vizyonu İLAHİKELİMETULLAH yolunda dünya barışı ve adaletin tesisi demek olan Cumhur İtifakına gönül vermiş kıymetli ülküdaşlarım. Cumhur ittifakının Tuzla Belediye Başkan Adayı Sayın Şadi Yazıcı, beyle birlikte ilk buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Tuzlamıza hayırlı olsun inşallah. Biz Türk milliyetçileri için devlet millet ve mukaddesatımız söz konusu olduğunda canımız kanımız istikbalimiz ve bütün kazanımlarımızı öteleyip vaz geçe bilen serden geçitleriz. Bu inanca imana sahip Milliyetçi Ülkücü hareketin neferleriyiz. Tarih boyu bu durum hep böyle olmuştur.70´lerde 80´lerde 90´ lar dada ağabeylerimiz hiç şüphe etmeden serden geçti bir duruş sergileyerek mücadelede en önde mükâfatta en arkada oldular. Tabutlarda zindanlarda işkencelerde idam sehpalarında büyük Türk milleti ve Türk devleti için 5600 şehidimiz bu inanç ve imanın İLAHİKELİMETULLAH davasının Türk İslam mefkûresinin mücadelesini yaparken hiç şüphesiz şehit oldular idam oldular sürgün oldular ezildiler hor görüldüler çile üstüne çile çektiler ve bu durumdan hicap duymadılar. İnançla devlete millete olan sevgileri ve sadakatleri hep arttı. Dün onlar söz konusu devlet millet için çelikten irade oldular. Bugün yine yeniden Sn. Genel Başkanımız Bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyin önderliğinde bizler 15Temmuz´dan bugüne aynı inanç ve imanın gerek simini yaparak devletimiz milletimiz için Sn. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti hükümetinin yanında dimdik duruyoruz. Hepimiz biliyoruz ki ülkemizi içeriden ve dışarıdan diz çöktürüp kuşatmak isteyenler var.
Türk milletini ne dün ne bugün nede yarın asla hiçbir güç diz çöktüremez. Onun için 31 Mart mahalli idariler seçimleri çok önemli bir hal almakta bu durumda biz Türk milliyetçilerine Liderinin aldığı kararların arkasında dimdik durup gece gündüz çalışarak ittifakımızın adayı olan Şadi Yazıcı, beyi en yüksek sonuçla başkan seçtirip meclis üyeliği listemizde de en yüksek kazanımları elde ederek arkadaşlarımızı sayın başkanımızın meclisine vererek zillet ittifakına ve avenelerine Türk milletinin milliyetçi ve ülkücülerin tokatlını sandıkta vurmak düşüyor. Bundan hiç şüphem yok Allah´ın izniyle 1 Nisan sabahına zaferle uyanacağız. Kazananı olmadığımız hiçbir şeyin kazanımını elde edemeyiz. Unutmayınız sizler bu milletin son kalesi Milliyetçi ülkücü hareketin neferisiniz. Bu harekete asker olmak her adama nasip olmaz olmuyor. Şükürler olsun ki Allah´a milliyetçi ülkücü harekete nefer olmak nefer kalmak nasip olmuş bizlere bunun sorumluluğu ile omuz omuza sahaya inip zafer giden yolda zincirleri engelleri kıra kıra hedefe hep birlikte ulaşacağız inşallah. Emirlere Mutlak itaat lazımdır. Laubali gevşek disiplinsiz metodsuz kimselerle davamız yürümez. Herşeyde örnek olmak lazımdır. Başbuğ Alparslan Türkeş. Hepinize çok teşekkür ediyorum? dedi. Başkan Şadi Yazıcı ise, ziyarette yaptığı konuşmada, ?Allah gazamızı mübarek eylesin diyorum. Bu güzel birlikteliğin ilk buluşmasıyla beraber inşallah hep beraber hedefe yürümeyi rabbim bizlere nasip etsin diyorum. Bugüne kadar yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı, bundan sonrada ortaya koyduğumuz vaatlerle beraber İnşallah 2019 seçimlerinde de Tuzla´da halkımızın gönlünde ve gözünde yer alıp 2019 seçimlerine Rabbim´in izniyle iyi bir oy ile biz bu ittifak´ın gücüyle sonucu elde ederiz.
Bu dönemi daha iyi ortaya koymak için çok çalışmalıyız, heyecan duymalıyız. İlimde, Bilimde, Fikirde, Sanatta en önemlisi siyasette yegane kılavuzumuz sevgi ve heyecan olmalı. Vatandaşımızın çok arzu ettiği bir durum, bağ kuramadığı, ilgi duyamadığı, alaka duymadığı ve dokunulmadığı ve vatandaşlarımızın arzu ettiği o sevgi bağını oluşturmaya hiçbir anlayışa da gönülde vermiyor bağda kurmuyor en sonunda sandıkta da oy da atmıyor. Dolayısıyla hep beraber sizlerin gayret ve çabalarınızla gerek Adalet ve kalkınma Partisindeki arkadaşlarımızın gayret ve çabalarıyla bizde teşkilatımızın emrinde her zaman seçimlere gitmeyi şiar edinmişiz. Bu seçimde 2 teşkilatımız ile birlikte seçime gitmenin onuru ve gururunu yaşıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biziz ittifak meselemizde büyüklerimiz ne derse biz ona uyarız. Teşkilatçılık mantığı da bunu gösteriyor. Liderlerimiz ne derse birlikteliğimiz o şekilde devam edecektir. Allah´ın izniyle liderlerimizin aldığı kararla Ülkemizin ve Milletimizin bekası için ortaya konmuş bir ittifakın, yereldeki sonuçları üzerinden sorgulanacak olan bir ittifakın yanlış bir adımın ve yanlış bir sonucun olmaması için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz. Her seçimde olduğu gibi, çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız ve bu sefer iki katı fazla çalışmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Bu ittifakın yerel seçimlerden sonra sorgulanmaya başlanması demek, ülke için o ittifakımızın geleceği için iyi bir sonuç almaktır. Allah gazamızı mübarek etsin.? Dedi.



Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Sancaktepe Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ ÇEKMEKÖY’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Sinem Dedetaş Belediye Personeli ve Vatandaşlar İle Bayramlaştı

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı'dan İsmet Yıldırım'a Hayırlı Olsun Ziyareti