• BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı Yerel Basınla Buluştu

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı Yerel Basınla Buluştu

Programa bölgede yayın yapan yerel basın mensupları iştirak etti. Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Akın İlhan, başkanlığına geldiği bugüne kadar ki çalışmalarını anlattı.

Ak Parti Çekmeköy Teşkilatı Yerel Basınla Buluştu

Çekmeköy Ak Parti ilçe Başkanı Akın İlhan, Medya Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Tayyip Tuna, Siyasi ve Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcı Lokman Durul ve STK'lar dan Sorumlu Başkan Yardımcı Abdullah Gelgeç ilçe binasında yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Programa bölgede yayın yapan yerel basın mensupları iştirak etti. Toplantıda bir konuşma yapan İlçe Başkanı Akın İlhan, başkanlığına geldiği bugüne kadar ki çalışmalarını anlattı.

Başkan İlhan yaptığı açıklamada, " Biz siyaset olarak topluma faydalı olmanın ve vatandaşla sıcak temas kurmanın yanında, ülkemiz için çok önem arz eden 2023 seçimlerine var gücümüzle hazırlanıyoruz" dedi.  

Çekmeköy’ün 21 Mahallesi'nde mahalle başkanları dahil tüm yönetimleri ve mahalle merkez binaları ile hazır olduklarını söyleyen İlhan, "Biz istişareye çok önem veriyoruz. Gerek siz değerli basın mensupları, STK'larımızın mensupları ve kanaat önderleri ile istişare edeceğiz ve etmeye de devam edeceği. Biz halkımızın ve vatandaşlarımızın görüş ve düşüncelerine çok önem veriyoruz. Tüm saha çalışmalarımızda buna azami olarak özen gösteriyoruz. Biz on birim başkanımızla birlikte sahadayız. Çekmeköy'ün demografik yapısına uygun bir yönetim oluşturduk. Yine biz vefaya çok önem veriyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kadar teşkilatımıza hizmet etmiş kimseleri ve vefat edenleri de mezarlarında ziyaret ederek dua edip aileleri ile de temas kuruyoruz. Sonra şehitlerimizi ziyaret ederek dua ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Cekmeköy’de 44 bin üye ile rekor kırdıklarını da belirten İlhan, “Gerek seçmenlerimizle gerekse toplumun her kesimi ile sıcak temas halindeyiz. Önemli günleri de takip ederek meslek kuruluşlarını ziyaret edip onların gönlünü alıyoruz. Özellikle siyaseten değil toplumsal ve bir sosyal görev olarak bildiğimiz yetim, öksüz, özel birey ve ihtiyaç sahibi vatandaş ve ailelerimizle ilgileniyoruz. Bizim felsefemiz dinimizin de emir buyurduğu gibi, ‘insanların en faydalısı insanlara faydalı olandır’ ve ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ gibi prensipleri kendimize rehber yaptık.” Dedi.

Gazetecilerin çeşitli sorularına da cevap veren İlhan, ‘gençler size oy vermez’ algısını kırdıklarını ve anketlerin ise hiç öyle olmadığı, hem gençlerin kendileri için çok önemli olduğunu ve bu bayrağı ve medeniyeti onlara emanet edeceklerini belirtti.



ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi