• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

AK PARTİ ATAŞEHİR TEŞKİLATI ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM PROGRAMLARI İLE ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI 

AK PARTİ ATAŞEHİR TEŞKİLATI ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM PROGRAMLARI İLE ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI 

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle birçok etkinlik kapsamın da bir araya geldiği engelli komşularıyla, Ataşehir genelinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı

AK PARTİ ATAŞEHİR TEŞKİLATI ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM PROGRAMLARI İLE ENGELLİLER GÜNÜNÜ KUTLADI 


AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle birçok etkinlik kapsamın da bir araya geldiği engelli komşularıyla, Ataşehir genelinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlandı  


AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak 17 Mahalle de eş zamanlı olarak Engelli vatandaşların evlerinde ziyaret edildiği ve farkındalık çalışması yapılan AK Nokta programlarına İlçe Başkanı İsmail Erdem ,İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hakan Coşar ,Meclis Üyeleri 3 kademe teşkilat mensupları katıldı. Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ,Şerife Bacı Özel Eğitim Anaokulu ziyaret programına katılan İlçe Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yazıcı ,Yeliz Gülmüş ,ve Komisyon Üyeleri Abdullah Tekin Yasemin Yıldırım, Edanur Ersin ,Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Lalehan Öztürk öğrenciler ile sohbet ederek ,boyama kitapları hediye ettiler.


Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde farkındalık temalı AK Nokta çalışması gerçekleştiren Sosyal Politikalar Başkanlığı ,2002 ‘den bugüne AK Parti olarak engelli vatandaşların haklarına yönelik yenilikler ve düzenlemelerin yazdığı dövizler ile vatandaşlara bilgi verdiler . AK Nokta çalışmasın da vatandaşlar ile sohbet eden İlçe Başkanı İsmail Erdem verdiği demeçte ;’’ Engelli vatandaşlarımızın eğitim, sağlık, ulaşım, istihdam ve evde bakım hizmetlerinden eksiksiz ve etkin olarak faydalanabilmesi, sosyal yaşama faal bir şekilde katılımlarının sağlanabilmesini sosyal devlet olmanın bir gereği görüyor ve en önemli görevimiz olarak benimsiyoruz.

‘’ İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN’’

 ‘’ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’’ şiarı ile benimsedikleri  bu görev bilincinin sorumluluğun da 20 yıldır AK Parti hükümetleri olarak engelli insanların sorunlarının çözümünü öncelikleri arasında gören ,bu anlayışla bugüne kadar atılmamış adımlar attıklarını vurgulayarak, sözlerine devam eden İsmail Erdem; ‘’Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde eğitimden sağlığa, istihdamdan girişimciliğe, evde bakımdan erişilebilirliğe kadar çok geniş yelpazede  engelli vatandaşlarımızın hakları için pek çok düzenlemeyi hayata geçirdik. 2005 yılında Engelliler Kanunu'nu çıkardık. 2010 yılında yapılan anayasa değişikliğiyle engellilere yönelik pozitif ayrımcılığı anayasal güvenceye kavuşturduk. 2012 yılında ayrı ve merkezi sınav uygulaması getirdik.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız öncülüğünde 2030 Engelsiz Vizyon Belgesi'ni hazırladıklarının altını çizen İsmail Erdem ;’’Engellilerin sosyal hayata katılımın önemini vurgulayan İsmail Erdem ;’’ Evde bakım yardımı ve hizmete sunduğumuz engelsiz gündüz yaşam merkezleri ,istihdamı teşvik politikaların dan tutun ,kültürel etkinliklerden sportif faaliyetlere, engelli kardeşlerimizin sosyal katılımlarını artıracak yeni düzenlemeleri hayata geçirdik ve yenilikleri takip ederek güncel çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun yanında konut hizmetlerinden ulaşıma pek çok alanda şehirlerimizde erişilebilirliği de sağladık. Cumhuriyet tarihimizin en büyük sosyal konut seferberliği olan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında engellilerimize özel kontenjan ayırdık. Amacımız özel gereksinime sahip bireylerin toplumsal yaşamın tüm alanlarında aktif şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamaktır.


Bugün burada hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızı dövizlerimiz ile vatandaşımıza anlattık ve daha da iyileştirmek adına dilek ve temennilerini dinledik .Yapılan çalışmalar neticesin de memnuniyet ve teşekkürleri ile mutlu olduk.

Engelli vatandaşlarımızın senede bir gün değil her zaman yanındayız .

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle bu AK Nokta farkındalık çalışmamızın yanında 17 mahallemiz de Cumhurbaşkanımızın selamını ilettiğimiz , 1600 ‘ü aşkın engelli vatandaşlarımızı 3 kademe teşkilatımızla birlikte evlerinde ziyaret ettik, Yunus Emre Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ,Şerife Bacı Özel Eğitim Anaokulu ziyaretlerin de 156 öğrencimizle buluşarak boyama kitaplarımızı hediye ettik . Sadece sene de bir gün hatırlamak ile değil, bizler AK Parti teşkilatları olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız destek, büyük bir gayret ve azimle engelli bireylerimizin lehine olacak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edecek senede bir gün değil her zaman yanlarında olacağız.3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün bu hususta toplumsal farkındalığın, hassasiyetin ve dayanışmanın daha da artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. ‘’diyerek sözlerini sonlandırdı .



ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE DOYASIYA EĞLENDİLER

ÜMRANİYELİ ÇOCUKLARDAN İSRAİL’E DESTEK VEREN MARKAYA BOYKOT

YEŞİLAY KAMP LİDERİ YETİŞTİRME PROGRAMI BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇEKMEKÖY'DE 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE BANDOLU DAVET

Sancaktepe Kaymakamlığı Yeni Dönemin ilk Muhtarlar Toplantısını Gerçekleştirdi

Başkan İlhan Teşkilat Mensupları ile Teşekkür Toplantılarını Sürdürüyor

Seyfettin Yıldırım Resmen Başkan Yardımcısı Oldu

Başkan Çetinkaya Muhtar Ziyaretlerini Sürdürüyor

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ’NDEN 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SÜRPRİZİ

Mobil tehditleri hafife almayın

MUHTARLARDAN BAŞKAN ÇERKEZ’E ZİYARET

Kiraz ağaçları ihracat rekoru kırmak için sabırsızlanıyor!

Başkan Çerkez'den Kaymakam Çelik'e Nezaket Ziyareti

AK Parti Sancaktepe Heyetinden Kaymakam Karakaya'ya Nezaket Ziyareti

Ümraniye Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Yıldız'dan Silahyürekli'ye Nezaket Ziyareti

14-20 Nisan Şehitler Haftası Nedeniyle Çekmeköy Çekmeköy Belediyesi'nden Anlamlı Bir Hizmet

ÇEKMEKÖY'DE BAYRAM MESAİSİ

Ümraniye'de Muhtarlar Belli Oldu

Karayün, 7. Kez Genel Başkan Seçildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin Halkla Bayramlaştı

Çekmeköy Belediyesi İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi